Δε θα εισπράττουν φόρους οι δημόσιοι υπάλληλοι

Posted: 10 Αυγούστου 2011 by admin in Πολιτική

Βλέπουμε και ακούμε κάθε μέρα πολλά και διάφορα, η λογική μας έχει φτάσει πλεόν σε σημείο να μην μπορούμε να κρίνουμε τι είναι σωστό και τι λάθος ειδικά όταν διαβάζουμε δηλώσεις του τύπου,

«Δε θα εισπράττουν φόρους οι δημόσιοι υπάλληλοι» σε portal  με χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά.

Αν πιστεύει ο κ. Παπασπύρος αυτός ντε της ΑΔΕΔΥ… ότι με κάτι τέτοιες δηλώσεις μπορεί να καταλύσει ένα ολόκληρο κράτος είναι γελασμένος.

Ο ίδιος και οι συναυτόν καρεκλοπατέρες που έχουν ξεχάσει την λέξη δουλεύω θα πρέπει να τελειώνουν από την ελληνική κοινωνία, η οποία εδώ και πολλά χρόνια τους έχει πληρώσει πολύ ακριβά. Οι ευθύνες που έχουν όλοι οι συνδικαλιστές και τα συνδικάτα τους είναι μεγάλες θα πρέπει κάποτε να καθίσουν και να τις αναλογιστούν, απαιτούν από το κράτος και κάνουν απεργίες για καλύτερες συνθήκες εργασίας καλύτερους μισθούς και συντάξεις, για την εξυπηρέτηση του πολίτη ούτε κουβέντα, για τιμωρία δημοσίων υπαλλήλων που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους κουβέντα.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να είναι αυτοί που θα δώσουν το σύνθημα για την αλλαγή στο κράτος, χρόνια τώρα όμως έχουν μάθει να ζουν σε βάρος του ελληνικού κράτους και αυτό θέλουν να συνεχιστεί.

Αυτή η κυβέρνηση έχει πάρει αποφάσεις να αλλάξει το ΚΡΑΤΟΣ και αυτό δεν αλλάζει όσοι Παπασπύρου και να βγουν και να κάνουν τέτοιου είδους δηλώσεις.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s