Αγανακτισμένοι προσοχή, εμείς ξυπνήσαμε αλλά αυτοί δεν κοιμούνται

Posted: 31 Μαΐου 2011 by admin in Διάβασα

Οι μυστικές υπηρεσίες, τα ιδρύματα πλούσιων επιχειρηματιών και χρηματιστών όπως ο Σόρος και «ανεξάρτητα» Πανεπιστημιακά think tank είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια απεργάζονται σχέδια (που δεν είναι πάντα επί χάρτου) αποσταθεροποίησης κυβερνήσεων είτε αυτές είναι δημοκρατικές είτε δικτατορικές.
Ο πιο πρόσφορος τα τελευταία χρόνια είναι η προσπάθεια να ελέγξουν και να χειραγωγήσουν υγιή κινήματα που αναπτύσσονται σε διάφορες χώρες. Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες ότι γίνονται προσπάθειες από τέτοιους είδους ιδρύματα να επηρεάσουν τα κινήματα των Αγανακτισμένων πολιτών και αυτό μετά την αποτυχία τους να τα καθοδηγήσουν.

Τα έγγραφα που δημοσιεύουμε και τα οποία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, είναι αρκετά αποκαλυπτικά και φανερώνουν πως «αγαθοεργή» ιδρύματα που έχουν την ταμπέλα ΜΚΟ δίνουν συμβουλές στους διαδηλωτές προκειμένου να είναι αποτελεσματικοί.

Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω προτροπές:

Στις Συμβολικές προτεινόμενες Δημόσιες Δράσεις-Πράξεις συμπεριλαμβάνονται εκτός από το ανέμισμα μιας σημαίας ή ενός συμβόλου και η προσβλητική χειρονομία, όπως είναι η δική μας μούντζα που έχει γίνει το σήμα κατατεθέν των κινητοποιήσεων στην πλατεία Συντάγματος.

Στην επικοινωνία με ευρύτερα ακροατήρια αναφέρονται τα συνθήματα που θα μεταφέρουν κάθε φορά το μήνυμα σε πλατιά ακροατήρια.

Η λίστα των 198 μεθόδων για δράση είναι πλούσια και περιλαμβάνει όλων των ειδών τους ακτιβισμούς από καθιστικές διαμαρτυρίες και απεργίες πείνας μέχρι απεργίες και καταναλωτικά μποϋκοτάζ. Ας έχουν λοιπόν γνώση οι… αγανακτισμένοι.

πηγή: http://www.koutipandoras.gr/?p=7016

Σχόλια
  1. Ο/Η elasticrash λέει:

    γιατί κάποιοι θεωρούν τόσο απαραίτητο να ανακαλύψουν τον τροχό. ρόδα είναι και κυλάει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s