Η Λάρισα στο…Μετρό

Posted: 4 Ιανουαρίου 2011 by admin in Γραφικά, Διάβασα, Λάρισα, Πολιτική, κοινωνία

Η Λάρισα στο…ΜετρόΌσα γράφει το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για τις αθρόες προσλήψεις Λαρισαίων στο μετρό των Αθηνών, πυροδότησαν διαφόρων ειδών απορίες για το πώς έγινε αυτή η ξεχωριστή τιμή στην περιοχή μας. Ως πιθανότερη εξήγηση θεωρείται το γεγονός ότι, ο συρμός του μετρό πραγματοποιεί διακεκριμένη στάση στο…σταθμό Λαρίσης!

Το πάρτι των προσλήψεων είχε πάντως απ΄όλα:  Από βιογραφικά προσληφθέντων, σταλμένα από φαξ του τέως ΥΠΕΧΩΔΕ (σ.σ. δηλαδή τι θέλατε κύριε επιθεωρητά να τα μεταφέρει ιδιοχείρως ο ίδιος ο Σουφλιάς;) μέχρι συνεντεύξεις υποψηφίων που πραγματοποιήθηκαν μετά… την πρόσληψή τους!

Όλοι οι διορισμοί έγιναν από τον Σουφλιά; Προφανώς όχι. Ενδεχομένως κάτι να πρόλαβε και ο Ζώης, καθώς ο Χρήστος ήταν ο μόνος Λαρισαίος, εκλεγμένος με σταυρό, που κατείχε θέση υφυπουργού. Άλλωστε το μεγάλο παιχνίδι το έκανε ο ίδιος ο υπουργός του Μετρό, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ο Ζώης, ως κουμπάρος του Στυλιανίδη, ίσως να είχε και ένα αβαντάζ επιπλέον.

Τώρα, αν τσίμπησε κάτι και ο Μάξιμος, που τότε ήταν απλός βουλευτής, δεν το γνωρίζουμε. Αν όμως τα κατάφερε, μπορεί να εκληφθεί, για την εποχή, ως μια ξεχωριστή επιτυχία του ιδίου, στο ρουσφετολογικό τερέν…

πηγή: Κόσμος Λάρισα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s