Βρέθηκαν και καμένα λάστιχα στη ΒΙΟΚΕΡΑΛ!

Posted: 25 Νοεμβρίου 2010 by admin in Λάρισα

Από τις 7 το πρωί βρέθηκε στο χώρο του εργοστασίου της ΒΙΟΚΕΡΑΛ κλιμάκιο των επιθεωρητών ελέγχου περιβάλλοντος με επικεφαλής την ειδική γραμματέα του ΥΠΕΡΑ, κ. Καραβασίλη. Μετά από πολλές ιστορίες ,τα κλιμάκια ελέγχου μπήκαν στο χώρο του εργοστασίου και μέχρι αργά το μεσημέρι συνέχιζαν τις έρευνες.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες βρέθηκαν στο χώρο της τελευταίας πυρκαγιάς υπολείμματα από καμένα λάστιχα , κάτι που απαγορεύεται αυστηρά από τη νομοθεσία και που θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στο αυτόφωρο τον ιδιοκτήτη!

Για το αποτελέσματα των ελέγχων αλλά και την όλη προσπάθεια θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο το οποίο αναμένεται να ακυρώσει την άδεια περιβαλλοντικών όρων της βιομηχανίας και να θεσπίσει ιδιαίτερα αυστηρούς όρους από τώρα και στο εξής! Με ενδιαφέρον περιμένουμε κάποιον υπεύθυνο να μας ενημερώσει τι τελικά έκαιγε το εργοστάσιο και τι αναπνέαμε εμείς!

 

Σχόλια
  1. […] This post was mentioned on Twitter by papano, constantinos alexaco. constantinos alexaco said: RT @papano: Βρέθηκαν και καμένα λάστιχα στη ΒΙΟΚΕΡΑΛ! : http://wp.me/p29u-1lD […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s