Ψευδείς οι δεσμεύσεις Τζανακούλη για τηλεοπτική αναμέτρηση

Posted: 13 Νοεμβρίου 2010 by admin in Εκλογές Τ.Α. 2010, Λάρισα

Με επίσημη ανακοίνωσή τους ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων Γιάννης Σάπκας και η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Πόλις» καταγγέλλουν τον κ. Τζανακούλη για ψευδείς δεσμεύσεις σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό για δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο και για ψευδείς ισχυρισμούς πως ο κ. Σάπκας και η παράταξή του αρνήθηκαν τη δημόσια αντιπαράθεση.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η πολιτική της δημιουργίας εντυπώσεων και του ανενδοίαστου ψεύδους, την οποία εφάρμοσε επί μια δεκαετία και πλέον ο κ. Τζανακούλης, συνεχίζεται μέχρι και την ύστατη στιγμή του προεκλογικού αγώνα. Χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Τζανακούλης ανέφερε πως η παράταξή μας απέφυγε τον απευθείας διάλογο μεταξύ των δύο επικεφαλής (ντιμπέϊτ) και πως απαντήσαμε αρνητικά στις επίσημες και επανειλημμένες εκκλήσεις του για διάλογο.

Αυτό είναι ψέμα, αφού ουδέποτε απεύθυνε πρόταση προς την παράταξή μας είτε απευθείας, είτε δημόσια. Αντίθετα, ήταν αυτός που αρνήθηκε τη συμμετοχή του σε πρόταση ντιμπέϊτ, που διατυπώθηκε επίσημα τη Δευτέρα 8.11.2010 από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και την οποία ο κ. Σάπκας αποδέχτηκε αμέσως.

Η αποστροφή αυτή της συνέντευξης του κ. Τζανακούλη προκάλεσε την άμεση τηλεφωνική παρέμβαση του ιδίου του επικεφαλής της «Λαρισαίων Πόλις», Γιάννη Σάπκα, ο οποίος κατήγγειλε το ψέμα και προκάλεσε το δήμαρχο σε άμεσο ντιμπέϊτ. Ο δήμαρχος δε δίστασε να  αποδεχτεί την πρόταση στον αέρα, καλώντας μάλιστα τον κ. Σάπκα να βρεθεί την ίδια στιγμή στο στούντιο όπου διεξαγόταν η συνέντευξη του, για να πραγματοποιήσουν επιτόπου το διάλογο. Η πρότασή του δεν έγινε, φυσικά, δεκτή αλλά ορίστηκε επιτόπου διεξαγωγή ντιμπέϊτ την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010, στις 9.30 μ.μ. στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως αποδείχτηκε, ωστόσο, στη συνέχεια ο κ. Τζανακούλης ουδέποτε είχε την πρόθεση να συναντήσει σε δημόσια αντιπαράθεση τον κ. Σάπκα. Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου και ενώ ολόκληρη την ημέρα προσπαθούσαμε να κλείσουμε τη δημόσια συνάντηση των δύο υποψηφίων δημάρχων, προκλητικά μέχρι αργά το απόγευμα, η πλευρά του κ. Τζανακούλη μας κορόιδευε, θέτοντας διαρκώς νέους παράλογους και απαγορευτικούς όρους, δημιουργώντας ουσιαστικά προφάσεις για να αποφύγει τη δημόσια αποκάλυψη των αμέτρητων παραλείψεων και παρατυπιών της. Ο Γιάννης Σάπκας δε δίστασε ακόμη και να αναβάλλει την προγραμματισμένη ομιλία του στο εκλογικό κέντρο της παράταξης το ίδιο βράδυ στις 8 μ.μ., ώστε να δημιουργήσει χρονικό πλαίσιο για τη διεξαγωγή του διαλόγου. Μάταια.

Ο κ. Τζανακούλης κρύβεται. Αποφεύγει το δημόσιο διάλογο, καθώς γνωρίζει πως μια ανοιχτή συζήτηση με το Γιάννη Σάπκα θα αποκαλύψει όλο το εύρος των πλασματικών υποσχέσεων και του ελλιπούς έργου του. Καταγγέλλουμε τον ίδιο και την πολιτική του. Καλούμε τους πολίτες να τον αποδοκιμάσουν με την ψήφο τους την Κυριακή 14 Νοεμβρίου».


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s