ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!!!!

Posted: 8 Νοεμβρίου 2010 by admin in Εκλογές Τ.Α. 2010, Λάρισα

Θα χρησιμοποιήσω το σχόλιο του pantinou και το κάνω άρθρο, ένα άρθρο με το οποίο συμφωνώ απολύτως και το παραθέτω παρακάτω.
Όσοι διαμαρτυρήθηκαν δια της αποχής τους, καλά έκαναν. Όσοι διαμαρτυρήθηκαν δία της ψήφους τους, επίσης καλά έκαναν. Όσοι ψήφισαν δικά τους πρόσωπα σε αντίπαλα ψηφοδέλτια, επίσης καλά έκαναν. Όσοι έστειλαν το μήνυμά τους, καλά έκαναν!

ΤΩΡΑ , αυτή την Κυριακή τα πραγματα είναι διαφορετικά!

Έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ και ΣΑΠΚΑ!
Έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ και ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ!
Υπάρχει και η τρίτη επιλογή της αποχής. Στην επιλογή αυτή, αυτομάτως σχεδόν θα έχουμε Τζανακούλη Δήμαρχο και Αγοραστό Περιφερειάρχη!

Το θέλουμε; ΟΧΙ!
Επιλέγουμε τα ψηφοδέλτια της Νίκης :

Επιλέγουμε ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ για Περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Επιλέγουμε όραμα, προτάσεις. επιλέγουμε ανθρωπιά και διαφάνεια. Επιλέγουμε το ασφαλές μελλον μας.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ Αγοραστό, απορρίπτουμε τον μαθητευόμενο μάγο της σχολής Αλογοσκούφη. Απορρίπτουμε την ανασφάλεια. Απορρίπτουμε άναρθρες κραυγές. Απορρίπτουμε αποτυχημένες πορείες…

Επιλέγουμε ΣΑΠΚΑ για Δήμαρχο Λάρισας. Επιλέγουμε ανθρωπιά. Επιλέγουμε διαφάνεια. Επιλέγουμε τη φροντίδα. ΕΠιλέγουμε την ουσία. Επιλέγουμε έργα ουσίας. Επιλέγουμε τις ανθρώπινες συνοικίες. Επιλέγουμε την ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΩΡΑ!

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ Τζανακούλη, απορρίπτουμε την υπεροψία, απορρίπτουμε την αδιαφάνεια, απορρίπτουμε τα έργα βιτρίνας, απορρίπτουμε σπατάλες σε ανούσια έργα. Απορρίπτουμε αυτόν που είχε του έχει δοθεί απλοχερα περιθώριο 12 ετών για να κάνει τελικά το ΕΛΑΧΙΣΤΟ…

Επιλέγουμε μέχρι τις 14 Νοέμβρη τον αγώνα!

Στις 14 Νοέμβρη επικροτούμε τον αγώνα μας! Ψηφίζουμε ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ για Περιφερειάρχη και ΣΑΠΚΑ για Δήμαρχο.

Ξεσηκωμός παντού, σε κάθε σπίτι, σε κάθε γειτονιά!

Η διαμαρτυρία μας δόθηκε!

Τώρα, επιλέγουμε το μέλλον μας!

Στις 14 Νοέμβρη, ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ και ΣΑΠΚΑΣ θα χαράξουν από κοινού το μέλλον της ΠΕριφέρειας και του Δήμου μας!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ : ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΚΑ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια
 1. Ο/Η Arion λέει:

  Εχετε να φάτε φαπα…

 2. Ο/Η Ntinos λέει:

  Δεν προλαβαίνουμε να σου απαντήσουμε! Θα σου απαντήσουμε την Κυριακή…

 3. […] This post was mentioned on Twitter by papano, Lia Gkountroumpi. Lia Gkountroumpi said: Όσοι διαμαρτυρήθηκαν δια της αποχής τους, καλά έκαναν. Όσοι διαμαρτυρήθηκαν δία της ψήφους τους, επίσης καλά… http://fb.me/yN57BikW […]

 4. Ο/Η Ntinos λέει:

  ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ -ΕΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ-ΙΣΣΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!!!
  ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!!
  Την Κυριακή στις 14 Νοέμβρη, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ όλες και όλοι στη Λάρισα! Ερχόμαστε για να ψηφίσουμε Γιάννη Σάπκα! Θα διαθέσουμε ΜΙΑ μόνο ημέρα για να αποτρέψουμε τέσσερα χρόνια απαξίωσης μίας ακόμη Δημοτικής Αρχής ΤΖανακούλη!
  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ στη Λάρισα για να δώσουμε στην πόλη μας τη δυναμική που χρειάζεται!
  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ για να δώσουμε τη θετική μας ψήφο στη «Λαρισαίων Πόλις» και να απαντήσουμε με αυτόν τον τρόπο στον κύριο Τζανακούλη ότι η πόλη μας ΔΕΝ είναι μόνο η «πόλη του καφέ», ΔΕΝ είναι μόνο «η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται», όπως συνηθίζει να «διαφημίζει» τη Λάρισα!
  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ στη Λάρισα για να ψηφίσουμε Γιάννη Σάπκα και να πούμε στον απερχόμενο Δήμαρχο Τζανακούλη ότι η πόλη μας ΘΕΛΟΥΜΕ να είναι και ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ πόλη του πολιτισμού, πόλη του Αρχαίου Θεάτρου, πόλη των Μουσείων, πόλη του πρασινου, πόλη του Πηνείου, πολη του επιστήμονα, πολη του απλού εργαζόμενου, πολη του φοιτητή, πόλη του αγρότη, πόλη του παιδιού, πόλη των ηλικιωμένων, πόλη των ΑμεΑ, πόλη των Ρομά, πόλη των οικογενειών, πόλη των ανθρώπινων συνοικιών, πόλη όλων μας!
  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ στη Λάρισα για να ψηφίσουμε Γιάννη Σάπκα για Δήμαρχο Λάρισας, της διευρυμένης πια Λάρισας με τους όμορους πρώην Δήμους, τα χωριά των αναμνήσεων και των παππούδων, της ξεγνοιασιάς και των εκδρομών !
  Ερχόμαστε στη Λάρισα για να ψηφίσουμε «Λαρισαίων Πόλις» και το Γιάννη Σάπκα για Δήμαρχο Λάρισας για να κάνουμε την πόλη μας ΑΞΙΑ για να θέλει να επιστρέψει κανείς!
  ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ και ΓΝΩΣΤΟΥΣ και ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ για να ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ το ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΠΚΑ για Δήμαρχο Λάρισας!!!!
  ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ , ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ!
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΠΚΑ ΚΑΙ «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΟΛΙΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΩΡΑ!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s