Ο κ. Τζανακούλης για τον διορισμό της κόρης του

Posted: 5 Νοεμβρίου 2010 by admin in Εκλογές Τ.Α. 2010, Λάρισα

Ο κ. Τζανακούλης για τον διορισμό της κόρης τουΜε το γνωστό αγέρωχο ύφος του ανθρώπου που γνωρίζει καλά την τέχνη να αποκρύβει την αλήθεια, ο δήμαρχος κ. Τζανακούλης υποχρεώθηκε προχθές το βράδυ να αναφερθεί στον σκανδαλώδη διορισμό της κόρης του κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης  στο στούντιο του «Θεσσαλία TV» με τους δημοσιογράφους Γιάννη Κολάτο και Γιώργο Τράντα. Tο θέμα τέθηκε υπό τα πιεστικά ερωτήματα των τηλεθεατών υποχρεώνοντάς τον να δώσει εξηγήσεις αλλά με τρόπο που τον εκθέτουν ακόμα περισσότερο.

Ο δήμαρχος παραδέχτηκε ότι η κόρη του Ελένη Τζανακούλη, έχει προσληφθεί στον Δήμο Κραννώνα χωρίς διαγωνισμό, αλλά ο ίδιος δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτό! Παραδέχτηκε επίσης ότι η Μηχαηλία Καρτσαφλέκη, κόρη του δημάρχου Κραννώνα Κώστα Καρτσαφλέκη, έχει προσληφθεί στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων ο οποίος ανήκει στον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ν. Λάρισας του οποίου ο Τζανακούλης είναι πρόεδρος, αλλά ισχυρίστηκε ότι ο ένας διορισμός δεν έχει σχέση με τον άλλο καθώς αυτός της Καρτσαφλέκη προηγήθηκε…!

Δεν περιορίστηκε όμως σε αυτά: «Η κόρη μου μπήκε με πρόγραμμα στέητζ και έπαιρνε κάτι παραπάνω από 500 ευρώ εκ των οποίων τα μισά ξόδευε στις μετακινήσεις. Τώρα που τελείωσε το στέητζ παίρνει ίσως και λιγότερα. Αλλά δεν κατάλαβα, έκλεψε τη θέση κανενός; Η κόρη μου δεν έχει το δικαίωμα να εργαστεί στο δημόσιο; Μπορώ νομίζετε να την χαρτζιλικώνω συνέχεια; »!

Φυσικά και έχει δικαίωμα κ. Τζανακούλη, αλλά μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και όχι με την επιρροή του πατέρα δημάρχου που καταχράται την εξουσία που του έδωσαν οι δημότες ενώ οφείλει να την διαχειρίζεται κατά τρόπο ακριβοδίκαιο έναντι όλων.

-Δημοσιογράφος (Γ.Τράντας): Κύριε δήμαρχε πως η κόρη σας συνεχίζει να εργάζεται στο Δήμο Κραννώνα αφού το πρόγραμμα στέητζ έληξε και οι υπόλοιποι απολύθηκαν;

Τζανακούλης: «Η κόρη μου είναι πολύ καλή στη δουλειά της, στα οικονομικά του Δήμου με τα οποία ασχολείται. Αυτό υποχρέωσε τον δήμαρχο να την επιλέξει μαζί με άλλες δύο και να τους πει «κοιτάξτε, εσάς σας χρειάζομαι και θα βρω έναν τρόπο να σας κρατήσω», όπως και έγινε»!

Ποιος είναι αυτός ο τρόπος συνέχισης του προγράμματος στέητζ κ. δήμαρχε και γιατί εφαρμόστηκε επιλεκτικά μόνο στην περίπτωση της κόρη σας;

Διαμαρτύρεστε μάλιστα για το ύψος του μισθού της όταν γνωρίζετε καλά ότι αυτά τα χρήματα θα ήταν πολύτιμα σε χιλιάδες άνεργα παιδιά της πόλης.

Τα 500 ευρώ σας φαίνονται λίγα διότι είναι προφανές ότι δεν τα έχετε ανάγκη…

ΥΓ 1. Η κριτική των δικών μας αποκαλύψεων δεν εστιάζεται στην κόρη σας, όπως εντέχνως προσπαθείτε να υπονοήσετε. Δεν την γνωρίζουμε, δεν έχουμε κάτι εναντίον της, δεν της καταλογίζουμε το παραμικρό και βεβαίως δεν αμφισβητούμε τα επιστημονικά της προσόντα. Η κριτική μας έχει ως στόχο αποκλειστικά και μόνο τα δικά σας έργα διότι εσείς είστε ο δημόσιος άνδρας.

ΥΓ 2. Όσο για εκείνο το εμετικό που στην ίδια συνέντευξη εκστομίσατε εναντίον μου λέγοντας ότι «ο εν λόγω κύριος τα γράφει αυτά γιατί δεν ενέδωσα σε αυτά που ζητούσε», να θυμάστε ότι θα αναγκαστείτε να μου δώσετε εξηγήσεις. Εγώ επειδή δεν είμαι πολιτικάντης δεν ξεχνάω εύκολα…

πηγή: Κόσμος Λάρισα

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s