Προσωπικό του δήμου σε προεκλογικές εργασίες

Posted: 9 Οκτωβρίου 2010 by admin in Εκλογές Τ.Α. 2010, Λάρισα, Πολιτική

Μηχανήματα και προσωπικό του δήμου, όπως δείχνει και η φωτογραφία, χρησιμοποιεί ο δήμαρχος κ. Τζανακούλης για τις προεκλογικές του ανάγκες.

Προσωπικό του δήμου σε προεκλογικές εργασίες Στην ανακοίνωση η παράταξη του Γ. Σάπκα αναφέρει τα εξής: “Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Αδιάψευστος μάρτυρας το φωτογραφικό στιγμιότυπο που κατέγραψε περαστικός δημότης και μας παρέδωσε, αγανακτισμένος, προς δημοσίευση.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης στην προσπάθειά του να αποπερατώσει και να εγκαινιάσει το εκλογικό του κέντρο χρησιμοποίησε μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου κατά παράβαση κάθε νομοθεσίας και δεοντολογίας.

Στην εν λόγω φωτογραφία φαίνεται καθαρά το μηχάνημα του Δήμου Λαρισαίων, το οποίο, προφανώς, δεν έκανε εθιμοτυπική επίσκεψη στο δήμαρχο για να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

Πως μπορεί ο πολίτης να πιστέψει τους λόγους και τις δηλώσεις για «ορθή λειτουργία του δήμου», για «διαφανείς διαδικασίες», ή για «αξιοκρατικές ενέργειες», και άλλους πλείστους τέτοιους επιθετικούς προσδιορισμούς, που κατά κόρον χρησιμοποιεί ο κ. Τζανακούλης;

Για μια ακόμα φορά ο κ. Τζανακούλης επιχειρεί να υποτιμήσει τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας και να υπογραμμίσει ότι δεν νοιάζεται για τέτοια σχόλια.Η παράταξη του, «Λάρισα – Πόλη του Αύριο», μήπως επιτέλους ήρθε ο καιρός να γίνει η παράταξη του χθες;

Το «σύστημα Τζανακούλη» καταρρέει. Η αδιαφάνεια, η ρουσφετολογία, η αρχή του ενός ανδρός, μετά από 12 χρόνια πορείας κλείνουν τον κύκλο τους στις 7 Νοεμβρίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s