«Ψέματα στους κατοίκους των Αμπελοκήπων»

Posted: 7 Οκτωβρίου 2010 by admin in Εκλογές Τ.Α. 2010, Λάρισα, Πολιτική, κοινωνία

Σχετικά με το πρόβλημα των ιδιοκτητών της πλημμυρικής ζώνης στην περιοχή των Αμπελοκήπων (οδός Γκύζη), που συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η παράταξη «Λαρισαίων Πόλις» και ο επικεφαλής της Γ. Σάπκας επισημαίνουν τα εξής:
«Ψέματα στους κατοίκους των Αμπελοκήπων» «Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί δικαίωση για τους 200 οικοπεδούχους των Αμπελοκήπων, που ταλαιπωρούνται άδικα εδώ και χρόνια. Ζήτημα, ωστόσο, παραμένει η στάση της παρούσας Δημοτικής Αρχής, απέναντι σε ένα θέμα που αποτελεί πραγματική πληγή για την πόλη της Λάρισας.

Θυμίζουμε πως το πρόβλημα των ιδιοκτητών της πλημμυρικής ζώνης στην οδό Γκύζη θα μπορούσε να έχει επιλυθεί καιρό πριν, όταν η Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου είχε καταθέσει πρόταση τροποποίησης του Σχεδίου Πόλης, που δικαίωνε τους κατοίκους. Ωστόσο, η παρούσα Δημοτική Αρχή, με επίσημο έγγραφό της στις 9/3/2010, αρνήθηκε την πρόταση αυτή, ζητώντας μάλιστα επίμονα την επιβολή προστίμων τους ιδιοκτήτες και αποδίδοντάς τους τον χαρακτηρισμό «καταπατητές».

Λίγους μήνες αργότερα και τριάντα ημέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Τζανακούλης επιχειρεί να παραπλανήσει τους πολίτες, δηλώνοντας πως θα λύσει το πρόβλημά τους. Υποτιμά, δε, τόσο τη νοημοσύνη των Λαρισαίων, ώστε «βαφτίζει» την έγγραφη απαίτηση της Δημοτικής Αρχής για επιβολή προστίμων στους ιδιοκτήτες που ο ίδιος ονόμασε «καταπατητές», ως προσωπική πρωτοβουλία, που άνοιξε το δρόμο για την επίλυση του προβλήματος!

Οι Λαρισαίοι δεν πιστεύουν την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, ούτε την  εμπιστεύονται. Ο κ. Τζανακούλης λέει ψέματα στους κατοίκους των Αμπελοκήπων, και όχι μόνο. Ψέμα είναι και η προσπάθειά του να παρουσιάσει τα αντιπλημμυρικά έργα ως δικό του δημιούργημα. Ψέμα είναι η προβολή της τάφρου του Χατζηχαλάρ ως δικό του έργο, όταν όλοι γνωρίζουν ότι το παρέλαβε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Ψέμα στο ψέμα ακόμα και ο ψεύτης μπερδεύεται.  Όμως, όπως λέμε στο τόπο μας, τα ψέματα στη ζωή (και στην πολιτική), έχουν κοντά ποδάρια και ένα τέλος».

Δείτε το έγγραφο της δημοτικής αρχής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s