Το Μουσείο Νερού και τα οικόπεδα

Posted: 30 Σεπτεμβρίου 2010 by admin in Εκλογές Τ.Α. 2010, Λάρισα
Ετικέτες: , ,

«Τι θα τα κάνει τα οικόπεδα του Δήμου η ΔΕΥΑΛ ώστε να ξοδέψει 10 εκ ευρώ για την αγορά τους;». Το ερώτημα είχε τεθεί από συμβούλους της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και η απάντηση του δημάρχου έλεγε ότι σε κάποια από αυτά τα οικόπεδα θα εγκατασταθεί και το Μουσείου Νερού.
Το Μουσείο Νερού και τα οικόπεδα Η ΔΕΥΑΛ όμως άλλα αναφέρει. Στην επίσημη ιστοσελίδα της γράφει ότι το Μουσείο Νερού έχει ξεκινήσει να υλοποιείται και μάλιστα η εγκατάστασή του έχει δρομολογηθεί, αλλά σε χώρο που δεν έχει σχέση με τα οικόπεδα που επικαλέστηκε ο δήμαρχος!

Αντιγράφουμε: «Το Μουσείο Νερού της Δημοτικής Επιχείρηση Υδρευσης – Αποχέτευσης Λάρισας είναι ένα σχέδιο που άρχισε να υλοποιείται. Ήδη έγινε η προκαταρκτική αρχιτεκτονική μελέτη και σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία της κατασκευής του έργου.

Θα χωροθετηθεί μέσα στα παλιά κτίρια και μη χρησιμοποιούμενα πλέον όπου στις υφιστάμενες δεξαμενές γινόταν στο παρελθόν το φιλτράρισμα του νερού ώστε να καταστεί πόσιμο και να διοχετευθεί κατόπιν στο δίκτυο ύδρευσης της πόλης.

Δεδομένου ότι υπάρχει παράδοση συχνών επισκέψεων κυρίως μαθητών σχολείου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΛ υπήρξε η σκέψη επανάχρησης όλου αυτού του κτιριακού συγκροτήματος ,που σήμερα παρουσιάζει σημάδια εγκατάλειψης, με οργανωμένο τρόπο, ώστε να γίνεται μια ουσιαστικότερη παρουσίαση της σημασίας του στοιχείου του νερού στη ζωή αλλά και του έργου που πραγματοποιείται σήμερα στη ΔΕΥΑΛ…».

Κύριε δήμαρχε πείτε μας ποιόν να πιστέψουμε και ειλικρινώς θα το κάνουμε…

πηγή: Κόσμος Λάρισα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s