Στον «αέρα» ξανά οι Μεσογειακοί Αγώνες

Posted: 16 Σεπτεμβρίου 2010 by admin in Γενικά
Ετικέτες: , ,

Τον προβληματισμό του για την καθυστέρηση της έγκρισης της χρηματοδότησης που απαιτείται για την κατασκευή των Μεσογειακών Χωριών, έργο το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των Αγώνων,
Στον «αέρα» ξανά οι Μεσογειακοί Αγώνες εξέφρασε χθες από το Βόλο ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ), Αμάρ Αντάντι, σε συνέντευξη Τύπου.

Στο Βόλο πραγματοποιήθηκε η Τακτική Συνεδρίαση της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (ΔΕΜΑ) και των ειδικών της Επιτροπών, στη διάρκεια της οποίας έγιναν συναντήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων Βόλος 2013 (ΟΕΜΑ). Οι παραπάνω συναντήσεις αποτελούν συνέχεια της επίσκεψης της ΔΕΜΑ τον Αύγουστο, στο πλαίσιο των τακτικών εργασιών της.

Ο πρόεδρος της ΔΕΜΑ, αφού ενημερώθηκε εκτενώς για την πρόοδο των εργασιών που έχουν υλοποιηθεί στο διάστημα των τελευταίων 40 ημερών από την τελευταία επίσκεψή του, εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων «Βόλος 2013» (ΟΕΜΑ), Γιώργος Κολέτσος, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τον αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της ΔΕΜΑ και της ΟΕΜΑ σε όλα τα επίπεδα. Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΟΕΜΑ, Φανή Κουτρουμπά, ενημέρωσε για την απόφαση να μη συμπεριληφθεί το αγώνισμα του γκολφ στους Αγώνες λόγω έλλειψης των απαραίτητων υποδομών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Επίσης, αποφασίστηκε η προσθήκη τριών νέων αθλημάτων στο επίσημο πρόγραμμα των 17ων Μεσογειακών Αγώνων 2013, ύστερα από σχετικό αίτημα των αντίστοιχων Διεθνών Ομοσπονδιών, Μεσογειακών Συνομοσπονδιών και Εθνικών Ομοσπονδιών της χώρας μας. Πρόκειται για την αντιπτέριση (Badminton), το taekwondo και το θαλάσσιο σκι.

πηγή: Κόσμος Λάρισα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s