Πως η Λάρισα έχασε το γήπεδο γκόλφ

Posted: 13 Σεπτεμβρίου 2010 by admin in Εκλογές Τ.Α. 2010, Λάρισα, Πολιτική, Τοπική αυτοδιοίκηση, κοινωνία
Ετικέτες: , , ,

Πως η Λάρισα έχασε το γήπεδο γκόλφΗ διεξαγωγή των Μεσογειακών αγώνων του 2013, εξελίσσεται τελικά σε γυαλιστερή πομφόλυγα για την περιοχή της Λάρισας. Η έλλειψη κεντρικών πόρων και η ανοργανωσιά από πλευράς Δήμου και πολιτείας θα αποφέρουν τελικά στην πόλη ελάχιστα οφέλη παρά τις αρχικές προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν πανταχόθεν.

Ο φάκελος των αγώνων και η προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος, αφήνουν όμως και σκιά σκανδάλου, σύμφωνα με την εμπεριστατωμένη εξιστόρηση των γεγονότων από τον Αλέκο Παπαδημητρίου της δημοτικής παράταξης «Λαρισαίων Πόλις» (εδώ) :

«Στην προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε ο δήμαρχος κ. Τζανακούλης και δεν έμαθαν ποτέ οι πολίτες της Λάρισας, προβλεπόταν και η κατασκευή γηπέδου γκολφ, στη Λάρισα, έκτασης μάλιστα 500 στρεμμάτων! Όμως, όπως έγινε γνωστό εκ των υστέρων, συγγενής εξ αγχιστείας της κυρίας Μπακογιάννη έκανε μεγάλη και αμφιλεγόμενη επένδυση στις Νηές Μαγνησίας, όπου θα δημιουργούσε και γήπεδα γκολφ και με το αζημίωτο θα τα παραχωρούσε και για τους Μεσογειακούς.

Και βέβαια έτσι δικαιολογείται το μεγάλο ενδιαφέρον του κ. Κούβελου για να πάρουν ο Βόλος και η Λάρισα τους Μ.Α. του 2013…» Και συνεχίζει πιο κάτω: «Εδώ εμπλέκεται και ο κ.Τζανακούλης. Διαπιστώνει αίφνης ότι η περιοχή που θα γινόταν το γήπεδο γκολφ στη Λάρισα είναι πλημμυρική και, έτσι, μετά την κατάθεση του πρώτου φακέλου στη ΔΕΜΑ αποσύρει την κατασκευή του.

Ποιους ευνοούσε με την εν κρυπτώ αυτή ενέργειά του είναι αυτονόητο. Και φυσικό είναι να διερωτάται στη Βουλή ο Βουλευτής Μαγνησίας Κ. Καρτάλης τον Νοέμβριο του 2008 «Πριν τον πρώτο φάκελο ο κ. Τζανακούλης δεν ήξερε ότι η περιοχή είναι πλημμυρική; Είναι καθαρά πράματα αυτά;»

Έλα ντε, το ίδιο αναρωτιόμαστε και εμείς…

πηγή: Κόσμος Λάρισα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s