ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ λογότυπου για την αυτοδιοικητική παράταξη του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολου Παπατόλια

Posted: 10 Σεπτεμβρίου 2010 by admin in Εκλογές Τ.Α. 2010

Διαγωνισμό  λογότυπου προκηρύσσει η Αυτοδιοικητική Παράταξη του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολου Παπατόλια , για τις επικείμενες εκλογές προσκαλώντας νέες και νέους καλλιτέχνες, σχεδιαστές και γραφίστες από όλη την Θεσσαλία να λάβουν μέρος καταθέτοντας τις προτάσεις τους έως 20 Σεπτεμβρίου.

Ο διαγωνισμός έχει ως αντικείμενο τη δημιουργία του βασικού λογότυπου της παράταξης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Θεσσαλοί δημιουργοί και σχεδιαστές.

Ο βασικός  σκοπός του διαγωνισμού είναι  νέοι άνθρωποι από όλη την Θεσσαλία με μεράκι και ταλέντο μέσω της  γραφιστικής τέχνης να συμμετέχουν στη δημιουργία του λογότυπου που θα συμπυκνώνει μέσω των συμβόλων του την άποψη της αυτοδιοικητικής παράταξης για την Θεσσαλία.
Η ιδέα για το διαγωνισμό αποτελεί μια πρώτη  έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης, με την οποία ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Απόστολος Παπατόλιας περιβάλλει τους ανθρώπους που διαθέτουν φαντασία, γνώση, καινοτόμες ιδέες και διάθεση για δημιουργία. Σηματοδοτείται με αυτό το συμβολικό τρόπο η έναρξη μιας περιόδου, στην οποία, οι νέοι άνθρωποι και οι καινοτόμες ιδέες θα καθορίζουν τη δράση της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης.
Οι προτάσεις  των διαγωνιζόμενων θα κριθούν με βάση την τεκμηρίωση της ιδέας  και των αρχών σχεδιασμού, τη λειτουργικότητα, την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα και το ικανοποιητικό γραφικό αποτέλεσμα. Επιπλέον θα ληφθούν υπόψη τα επικοινωνιακά χαρακτηριστικά και η δυνατότητα αναπαραγωγής των σχεδιαζόμενων λογοτύπων σε όλα τα μέσα.

Οι λέξεις-κλειδιά  που θα δοθούν ως αρχική ιδέα και  κατεύθυνση για το σχεδιασμό λογότυπου είναι: «Δημιουργία, Θεσσαλία, Κέντρο, Παραγωγή, Καινοτομία, Περιβάλλον, Ανάπτυξη, Εξέλιξη». Οι παραπάνω λέξεις-κλειδιά δεν είναι δεσμευτικές.

Η πρόταση  τελικά που θα αξιολογηθεί ως καλύτερη θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση και  θα επιβραβευτεί με ένα ηλεκτρονικό αναγνώστη βιβλίων (e-book reader) τελευταίας τεχνολογίας.
Όσοι  διαγωνιζόμενοι (ή ομάδα διαγωνιζομένων) ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο  Διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλουν  την πρότασής τους με ηλεκτρονικό  ταχυδρομείο. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων δεν θα δημοσιευτούν εκτός από τα στοιχεία εκείνων που τελικώς θα επιλεγούν. Κάθε πρόταση θα πρέπει να αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: yp.per.thessalias@gmail.com.

Περισσότερες  πληροφορίες ή ερωτήματα για τον διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: www.papatolias.gr ή να αποστέλλονται στη διεύθυνση: yp.per.thessalias@gmail.com.

Σχόλια
  1. Ο/Η Vinny λέει:

    Wow, this is in every resecpt what I needed to know.

  2. Ο/Η generic abilify λέει:

    There’s nothing like the relief of finding what you’re looking for.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s