Σάλος για τα οικόπεδα – Σιωπή από το δήμο

Posted: 9 Σεπτεμβρίου 2010 by admin in Εκλογές Τ.Α. 2010, Λάρισα, Πολιτική, κοινωνία
Ετικέτες: , , ,

Σάλο στο σύνολο των δημοτικών παρατάξεων και πολλές απορίες στην τοπική κοινή γνώμη προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη της στήλης για την ακυρότητα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην αγωνιώδη προσπάθεια της Δημοτικής αρχής να πουλήσει Δημοτικά οικόπεδα στη ΔΕΥΑΛ με αντάλλαγμα 10 εκ. ευρώ από τα αποθεματικά της!

Σάλος για τα οικόπεδα - Σιωπή από το δήμοΗ «προχειρότητα» του όλου εγχειρήματος γεννά πλήθος ερωτημάτων καθώς επ΄ ουδενί δεν δικαιολογούνται ο δήμαρχος και οι νομικοί του να μην γνωρίζουν ότι ο νόμος 3852/10 απαιτεί ειδική πλειοψηφία για τη λήψη τόσο σοβαρών αποφάσεων. Άγνοια νόμου; Ίσως… Όλα δείχνουν πάντως ότι πριν την ψηφοφορία προηγήθηκε οργανωμένη προσπάθεια να περάσει το θέμα στη… ζούλα, δηλαδή μόνο με τις ψήφους του Τζανακούλη και των συμβούλων του.

Για να συμβεί αυτό έπρεπε να μπουν στον… ύπνο οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Το… νανούρισμα ανέλαβε η νομική υπηρεσία του Δήμου η οποία απέφυγε επιμελώς να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τις επιταγές του νόμου συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην παραπλάνηση του Σώματος. Πράγματα πρωτοφανή που δυστυχώς δεν συμβαίνουν ούτε στις πιο υπανάπτυκτες δημοκρατίες, αλλά φανερώνουν ανάγλυφα την ποιότητα της διοίκησης Τζανακούλη.

Ο τελευταίος χθες δεν είχε καν το θάρρος να αποστείλει μια γραπτή απάντηση για όσα αποκαλύψαμε. Για δελτίο Τύπου ούτε λόγος καθώς έτσι θα… αναγκάζονταν να αναφερθούν στο θέμα και οι άλλες εφημερίδες Έκανε πάντως απόπειρα να υπαγορεύσει από τηλεφώνου προς την εφημερίδα μας κάποιες αστείες δικαιολογίες, αλλά από γραπτά τίποτα. Φανταστείτε να είχε δίκιο τι θα μας είχε στείλει.

Η δουλειά χάλασε δήμαρχε. Πάμε γι΄άλλα, ξέρεις εσύ…

πηγή: Κόσμος Λάρισα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s