Ο Παπατόλιας ήταν μονόδρομος

Posted: 6 Σεπτεμβρίου 2010 by admin in Εκλογές Τ.Α. 2010, Καλλικράτης
Ετικέτες:

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα καλύτερη επιλογή από το πρόσωπο του Βολιώτη νομάρχη δεν θα μπορούσε να κάνει το ΠαΣοΚ για την περιφέρεια Θεσσαλίας.
Ο Παπατόλιας ήταν μονόδρομος Ήταν ο μόνος που εξ αρχής βγήκε μπροστά με θέσεις και άποψη για το νέο θεσμό διεκδικώντας με έμπρακτη διάθεση το χρίσμα του υποψηφίου.

Όταν άλλοι γύριζαν την πλάτη στις εξελίξεις ή έκαναν διακοπές, αυτός προτίμησε να σώσει τα προσχήματα αντιπολιτευόμενος εκτός πρωτοκόλλου τον Κώστα Αγοραστό από την πρώτη κι΄όλας μέρα που τον ανακοίνωσε η Ρηγίλλης.

Βέβαια οι παλινωδίες, η πρωτοφανής βραδύτητα, και οι ανταρσίες πρωτοκλασάτων στελεχών στο θέμα των υποψηφίων περιφερειαρχών, φανερώνουν ότι στη σημαντική αυτή μεταρρύθμιση κάθε άλλο παρά κινηματικά χαρακτηριστικά κατάφερε να προσδώσει το ΠαΣοΚ.

Τώρα τι μπορεί να καταφέρει ο Παπατόλιας θα φανεί στο… γήπεδο. Εμείς ως Θεσσαλοί ας ευχηθούμε οι αντιπαραθέσεις των διεκδικητών της αιρετής Περιφέρειας να εμπεριέχουν απόψεις, λύσεις και οράματα για να κερδίσει ο τόπος και όχι οι απαξιωμένοι κομματικοί μηχανισμοί οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για τις εντυπώσεις το βράδυ των εκλογών…

πηγή: Κόσμος Λάρισα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s