ολομέτωπη επίθεση… την ώρα που ο πρωθυπουργός δίνει μάχη…!!!

Posted: 7 Μαρτίου 2010 by admin in Παπανδρέου, Πολιτική, κυβέρνηση, κοινωνία
Ετικέτες: , , , ,

Ο Παπανδρέου έχει πάρει την βαλίτσα του και τρέχει στην κυριολεξία από πρωτεύουσα σε πρωτεύουσα για να μπορέσει να βγάλει την Ελλάδα από την οικονομικής στενωπό που την έχει φέρει η προηγούμενη διακυβέρνηση της χώρας.

Της τελευταίες μέρες παρακολουθήσαμε ένα μπαράζ επίθεσης  σε υπουργούς της κυβέρνησης ξεκινώντας από την διάταξη για τα φάρμακα που κατέθεσε η Λούκα Κατσέλη συνεχίζοντας με την επίθεση Παπουτσή στον Σαχινίδη  «Οφείλετε να μην ξεχνάτε ούτε για μία στιγμή ότι σε αυτή τη θέση στην οποία εσείς κάθεστεέχουν καθίσει διαπρεπείς πολιτικοί προερχόμενοι από την παράταξη μας δίνοντας τον αγώνα τους και τη ζωή τους υπερασπίζοντας τις ιδέες της ανάπτυξης καιτης κοινωνικής δικαιοσύνης, της συνοχής και της αλληλεγγύης στην κοινωνία» μέτρα που όμως ο Παπουτσής τα υπερψήφισε– αλλά και στον ίδιον τον πρωθυπουργό προσωπικά σε διάφορα δημοσιεύματα στον σημερινό τύπο.

Η εσωκομματική κριτική γίνετε σε μια περίοδο που ο Γιώργος είναι στο εξωτερικό και αναζητεί λύσεις στα οικονομικά προβλήματα που είναι εξαιρετικά δύσκολα και δεν είναι ευχάριστα για κανέναν μας. Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι αυτά τα μέτρα είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει ευχέρεια επιλογής. Η κυβέρνηση θα πρέπει με κάθε τόνο να δώσει στην κοινωνία να καταλάβει την αναγκαιότητα αυτών των μέτρων. Αλλά θα πρέπει και παράλληλα να προχωρήσει σε ανακοινώσεις για την ανάπτυξη κάτι που το χρειάζεται άμεσα η αγορά.

Ο στόχος είναι να βγει η Ελλάδα από την δύσκολη οικονομική θέση που βρίσκετε και αυτός ο στόχος πρέπει να είναι κοινός για όλους. Για όλους κατά την γνώμη μου που βρίσκονται εντός η εκτός κυβέρνησης αλλά και για ολόκληρο τον πολιτικό κόσμος. Προτεραιότητα έχει η Ελλάδα και όχι τα μικροσυμφέροντα του κάθε βουλευτή που αναμένει να γίνει υπουργός αλλά και τα μικροσυμφέροντα άλλων πολιτικών κομμάτων.

Σχόλια
  1. Ο/Η George Birbilis λέει:

    Ο κ. Παπουτσής ξέχασε το Σάμινα; Γιατί εμείς δεν το ξεχάσαμε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s