Ξυνίδης υπέρ Σαχινίδη

Posted: 6 Μαρτίου 2010 by admin in Πολιτική, κυβέρνηση, κοινωνία

Κριτική στον Χρήστο Παπουτσή άσκησε μέσα από το ΘΕΜΑ 989 ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, για την επίθεση που εξαπέλυσε στη Βουλή ο γραμματέας της ΚΟ στον υφυπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη.

Ο κ. Ξυνίδης μίλησε για υπερβολική και δυσανάλογη επίθεση του κ. Παπουτσή ο οποίος ζήτησε να κατατεθεί αμέσως το φορολογικό και το αναπτυξιακό νσ, προειδοποιώντας ότι η χώρα οδηγείται σε περαιτέρω ύφεση.

Όσων αφορά στα εισπρακτικά μέτρα ο κ. Ξυνίδης παραδέχτηκε ότι δεν είναι δίκαια και είπε ότι ‘‘η κυβέρνηση μέσα από το νέο φορολογικό έχει πατριωτική υποχρέωση για δικαιότερη κατανομή των βαρών».

Χαρακτήρισε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΔΝΤ, ανάλογα με την εξέλιξη και για να αποφευχθεί η πτώχευση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχει θέμα 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, αφού όπως είπε »είναι το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε».

Ο κ. Ξυνίδης επιτέθηκε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση της στα επεισόδια, λέγοντας ότι ενώ όφειλε να δείξει τη συμπαράστασή της στον τραυματία πρόεδρο της ΓΣΕΕ, επέλεξε να σταθεί δίπλα σε ένα πανό.
»Αυτή η συμπεριφορά είναι ίσως και επικίνδυνη είπε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s