Η ώρα της Γης

Posted: 25 Φεβρουαρίου 2010 by admin in Περιβάλλον

Η Κοπεγχάγη ανήκει στο παρελθόν. Οι κλιματικές διαπραγματεύσεις, όμως, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον και αυτή τη χρονιά. Παρά την πικρία και την απογοήτευση από τα πενιχρά αποτελέσματα της Κοπεγχάγης συνεχίζουμε να ελπίζουμε πως μπορεί να υπάρξει μια καλή και φιλόδοξη παγκόσμια συμφωνία. Από την πλευρά μας θα αγωνιστούμε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Πρόκειται για έναν αναμφίβολα δύσκολο αγώνα, τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε αν έχουμε την υποστήριξή σας. Η Ώρα της Γης, είναι μια συμβολική παγκόσμια δράση που ενδείκνυται για να κινητοποιήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι η φωνή των πολιτών παραμένει δυνατή και καλεί σε άμεση δράση ΤΩΡΑ!

Φέτος, η Ώρα της Γης θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Μαρτίου. Σας θέλουμε και πάλι δίπλα μας. Θέλουμε να μεταδώσετε το μήνυμα, να κινητοποιήσετε όσους περισσότερους φίλους και γνωστούς μπορείτε, να δείξετε και φέτος ότι η προστασία του κλίματος είναι υπόθεση όλων μας. Ειδικά στην Ελλάδα υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να αλλάξουν.

Ας σβήσουμε, λοιπόν, και φέτος όλοι μαζί τα φώτα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s