«Μεσογειακοί Αγώνες 2013, Πού βρισκόμαστε; Τι αγώνες θέλουμε;»

Posted: 4 Δεκεμβρίου 2009 by admin in Τοπική αυτοδιοίκηση, κοινωνία
Ετικέτες: , ,

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΟΛΙΣ»

Σε μια κρίσιμη καμπή για την οργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Πόλις» διοργανώνει την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30μ.μ. εκδήλωση στη Δημοτική Πινακοθήκη της Λάρισας με θέμα

«Μεσογειακοί Αγώνες 2013, Πού βρισκόμαστε; Τι αγώνες θέλουμε;»

Η εκδήλωση θα έχει μορφή συζήτησης στρογγυλού τραπεζιού στο οποίο θα μετάσχουν ο επικεφαλής της παράταξης κος Γιάννης Σάπκας και οι εξής εκλεκτοί προσκεκλημένοι:

  • Ο Κώστας Καρτάλης, Βουλευτής Μαγνησίας, φυσικός, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών ο οποίος από τον Σεπτέμβριο 1999 μέχρι τον Μάρτιο του 2004 διετέλεσε αρχικά Ειδικός και στη συνέχεια Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων στο Υπουργείο Πολιτισμού και στο διάστημα 2003-2004 πρόεδρος της ανώνυμης εταιρίας του δημοσίου «Ολυμπιακά Ακίνητα». Επίσης, στο διάστημα 2002-2004 διετέλεσε μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και τιμήθηκε με το Ολυμπιακό Μετάλλιο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και με το Μετάλλιο της πόλης των Αθηνών.
  • Ο Λαρισαίος Γιώργος Καζαντζόπουλος, σύμβουλος βιώσιμης ανάπτυξης, γεωλόγος. Από τον Οκτώβριο του 1998 απασχολήθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος. Σήμερα είναι μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού και Περιβάλλοντος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και της αντίστοιχης επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κωπηλασίας. Κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων είχε την ευθύνη των 52 Διευθυντών Περιβαλλοντικών Λειτουργιών σε όλες τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις.
  • Η Μαρία Θεοχάρη, Βουλευτής Καρδίτσας, πτυχιούχος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, προϊσταμένη των οικονομικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού. Μέλος σε διάφορες Οργανωτικές Επιτροπές πολλών μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και
  • Ο συμπολίτης μας Γιώργος Τσιτρούλης, γυμναστής, πρώην Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και Διευθυντής αγωνιστικού αθλητισμού του Υπουργείου, αρμόδιος για τον σχεδιασμό της αθλητικής ανάπτυξης της χώρας. Με τεράστιες γνώσεις και πλούσιες εμπειρίες από αθλητικές διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γιάννης Κολλάτος, διευθυντής ειδήσεων στο Θεσσαλία T.V.

prosklisiMesogeriakon_teliki

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s