Συνεντεύξεις δίνουν τώρα οι υποψήφιοι γραμματείς

Posted: 4 Νοεμβρίου 2009 by admin in Πολιτική, κυβέρνηση
Ετικέτες:

via Ελευθεροτυπία

Στη φάση της… ωρίμανσης είναι ακόμη η διαδικασία επιλογής των γενικών γραμματέων και θα ανακοινωθούν όταν και όπου υπάρχει «ωριμότητα», σύμφωνα με την έκφραση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ισως προς το τέλος εβδομάδας να βγει καπνός.

Ομως ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο κάλυψε πλήρως την καθυστέρηση ανακοίνωσης των γραμματέων και υπεραμύνθηκε της διαδικασίας που ακολουθείται παρά τις δυσλειτουργίες.

Κυβερνητικοί παράγοντες μας έλεγαν χθες ότι «η γκρίνια είναι αδικαιολόγητη» και υποστήριζαν ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε καθυστερήσει δύο μήνες να διορίσει γραμματείς παρότι δεν ακολούθησε τέτοια διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργικό εκφράστηκε και η άποψη ότι δεν πρέπει να δοθεί η εντύπωση πως αποκλείονται από τις θέσεις του κράτους κομματικά στελέχη που το προηγούμενο διάστημα δούλεψαν στους τομείς της κομματικής και πολιτικής ευθύνης τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση έγινε λόγος από δύο υπουργούς και για την επιλογή του κ. Δημήτραινα που έκανε ο Χάρης Καστανίδης στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Παμπούκης και η Αννα Διαμαντοπουλου επισήμαναν ότι ο υπουργός έμεινε ακάλυπτος παρότι ενήργησε σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίστηκε από την κυβέρνηση.

Ο κ. Παπανδρέου συνέστησε εμμέσως στους υπουργούς εγκράτεια στις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις. Πρέπει να δρούμε συλλογικά, να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας, να βγαίνουμε προετοιμασμένοι όταν βγαίνουμε να μιλήσουμε δημόσια, αλλά και να βγαίνουμε όταν έχουμε κάτι να πούμε, φέρεται να είπε στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Σχόλια
  1. Ο/Η Argos λέει:

    Ρε Στέφανε, στο χωριό μου το πολύ ωρίμασμα οδηγεί στο σάπισμα… 🙂

  2. Ο/Η Stefanos N. Papanotas λέει:

    ας κάνουμε όλοι υπομονή με ευχολόγια δεν βγαίνει τίποτα στο χωρίο μου λένε «αγάλι αγάλι γίνετε η αγουρίδα μέλι»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s