τρομοκράτες, γουρούνια, δολοφόνοι

Posted: 28 Οκτωβρίου 2009 by admin in Πολιτική, κοινωνία

90 σφαίρες σημαίνει 4 γεμιστήρες σε καμία περίπτωση δεν είναι μια επίθεση «τρομοκρατίας» είναι μια καθαρή επίθεση «δολοφονική» ασκώντας τυφλή βία απέναντι σε δόκιμους αστυνομικούς. Μια επίθεση που έρχεται μετά από την επικήρυξη των «600.000» ευρώ των ληστών με τα μαύρα. Τυχαίο γεγονός; Τα γεγονότα δεν δείχνουν κάτι τέτοιο.

Μιλάμε για παιδιά που μοναδικός στόχος τους είναι η αφαίρεση ζωής μιλάμε για «κατά συρροή δολοφόνους» που καμία σχέση δεν έχουν με τους «επαναστάτες» που θέλουν να αυτοαποκαλούνται.

απόσπασμα από το άρθρο του Στέλιου Κούλογλου.

Ο κύκλος του μίσους πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα, ώστε μετά να σταματήσει ο κύκλος του αίματος. Το σύνθημα “μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι” ηχεί ευχάριστα στα αυτιά, αλλά όπως έχουν έρθει τα πράγματα συμφέρει μόνο τον ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή. Και αν επιμένουμε να το φωνάζουμε, θα πρέπει να προσθέσουμε ένα ακόμη: τρομοκράτες, γουρούνια, δολοφόνοι.

Σχόλια
  1. Εξαιρετικό το άρθρο. Είναι αλήθεια όμως ότι οι τρομοκράτες χτυπούσαν πάντα όταν το κίνημα δυνάμωνε ή μία κυβέρνηση έδειχνε να το ακούει. Σήμερα, μία μέρα μετά την επικήρυξη, λίγες μέρες μόλις μετά την ανάληψη της κυβέρνησης, ξαναχτύπησαν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s