ΣΕΒ: stage μόνο στον ιδιωτικό τομέα

Posted: 27 Οκτωβρίου 2009 by admin in Πολιτική, κοινωνία
Ετικέτες: , ,

“Μοχλό πελατειακών σχέσεων” χαρακτήρισε τα stage ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τη γνώμη του συνδέσμου για την κατάργηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων στο δημόσιο. Σε συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο, οι εκπρόσωποι του ΣΕΒ τάχθηκαν υπέρ της επανασύνδεσης των stage με την ιδιωτική οικονομία υποστηρίζοντας ότι εάν αυτά σχεδιαστούν σωστά μπορεί να οδηγήσουν σε τόνωση της απασχόλησης και αύξηση της ανταγωνιστικότητας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του υπουργού στα γραφεία του συνδέσμου κυριάρχησαν τα θέματα της κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική αγορά εργασίας, της μαύρης-ανασφάλιστης εργασίας αλλά και της κατάστασης που επικρατεί στο ασφαλιστικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΕΒ έθεσε στο νέο υπουργό αιτήματα για τη λειτουργία του κοινωνικού κράτους, την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες καθώς και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για τη νέα εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας, ο πρόεδρος του ΣΕΒ τάχθηκε υπέρ της έναρξης των διαπραγματεύσεων ώστε να υπογραφεί η σύμβαση.

πηγή: freecity.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s