Παράνομο κτίσμα στην κορυφή του Ολύμπου

Posted: 22 Οκτωβρίου 2009 by admin in Περιβάλλον

Να επέμβει τώρα το Υπουργείο Περιβάλλοντος και η Υπουργός για την άμεση κατεδάφιση του κτίσματος τελικά ζούμε σε μια χώρα χωρίς κανένας να σέβεται τους νόμους.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι απέστειλαν επιστολή στην Πολεοδομία της νομαρχίας Λάρισας, τη διεύθυνση Περιβάλλοντος, με κοινοποίηση στο υπουργείο Περιβάλλοντος, το νομάρχη Λάρισας, το ΤΕΕ, την Κτηματική Υπηρεσία, τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, τους Επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης και τις οργανώσεις WWF,

Παράνομο κτίσμα στην κορυφή του Ολύμπου, Δρυάς, Φίλοι του Περιβάλλοντος, Πιερία 2008 και τα Μ.Μ.Ε. για το παράνομο κτίσμα στην κορυφή του Ολύμπου ζητώντας να σταματήσει επιτέλους η εγκληματική αυθαιρεσία.

Στις 4/9 το παράνομο κτίσμα καταγγέλθηκε σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και στον εισαγγελέα Λάρισας, αποστέλλοντας και φωτογραφίες που το έδειχναν στην αρχή της κατασκευής του.

Μετά τις καταγγελίες, εκδόθηκαν αποφάσεις διακοπής εργασιών από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και τη Διεύθυνση Δασών Περιφέρειας Θεσσαλίας. Φωτογραφίες των Οικολόγων δείχνουν ότι ένα μήνα μετά, αυτοί που το κατασκευάζουν, συνεχίζουν να αγνοούν προκλητικά τις αποφάσεις της πολιτείας και έτσι το κτίσμα απέκτησε και σκεπή!

πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s