ο Ραγκούσης συνάντησε τον Λ. Κύρκο

Posted: 20 Οκτωβρίου 2009 by admin in κυβέρνηση
Ετικέτες: ,

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε στην οικία του Λεωνίδα Κύρκου, η συνάντηση του ιστορικού ηγέτη της ανανεωτικής αριστεράς με τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ο κ. Ραγκούσης με προσωπικότητες της χώρας προκειμένου να συζητήσει θέματα που αφορούν στη λειτουργία του κράτους.

Η συζήτηση των δυο ανδρών κράτησε περίπου μία ώρα και είχε στο επίκεντρό της τα θέματα του εκλογικού νόμου και της αναδιοργάνωσης του κράτους. Σύμφωνα με πληροφορίες του enet το υπουργείο Εσωτερικών προσανατολίζεται στη σύσταση ειδικών επιτροπών που θα μελετήσουν το γερμανικό εκλογικό σύστημα και τη δομική ανασυγκρότηση του κράτους. Πήγες του Υπουργείου έκαναν λόγο για “χρήσιμη συνάντηση”, ενώ τις επόμενες ημέρες, ο κ. Ραγκούσης, μετά τους κ.κ. Σημίτη και Κύρκο, θα συναντήσει τον Κωστή Στεφανόπουλο και τον Σάκη Πεπονή.

πηγή: enet.gr

Σχόλια
  1. Καλά αυτά δεν είναι ουσιαστική διαβούλευση. Διαβούλευση σημαίνει κλειστές συναντήσεις με τα κόμματα, σημαίνει ανοιχτές λαϊκές συγκεντρώσεις σε περιοχές δειγματοληπτικά ώστε να μπορέι να γίνει ουσιαστικός διάλογος. Έστω να γίνει στο διαδίκτυο ο διάλογος.

  2. Ο/Η ΧΑΡΗΣ ΜΟΧΛΑΣ λέει:

    Χρήσιμη, αν μη τι άλλο, αυτή η συνάντηση. Ο Λ. Κύρκος είναι ένα πολιτικό ον που πρόσφερε δημιουργικά στη χώρα πράγματα. Αν και ογδοντάρης, οι ιδέες του και οι πολιτικές προτάσεις που καταθέτει, κινούνται πάντα στην κατεύθυνση της ανανέωσης και την εμβάνθυνσης της δημοκρατίας στη χώρα μας.
    Ευχής έργο είναι ο Ραγκούσης και γενικότερα οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης να αξιοποιούν ουσιαστικά τις πολιτικές προσωπικότητες της χώρας μας.

  3. Ο/Η Stefanos N. Papanotas λέει:

    @Χάρης θα συμφωνήσω μαζί σου όποια συνάντηση γίνει με ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον τόπο με ιδέες και πρακτικές είναι καλό, ο Λεωνίδας αποδεδειγμένα τουλάχιστον από ιδέες έχει πολλές και είναι μια φωνή που έχει διαχρονική αξία. Το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους συνομιλητές. Ο Γιάννης Ραγκούσης πιστεύω ότι κινείται στην σωστή κατεύθυνση, η συλλογή απόψεων θετικό αποτέλεσμα μόνο μπορεί να βγάλει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s