Ιστορική ευθύνη να γυρίσουμε σελίδα

Posted: 14 Οκτωβρίου 2009 by admin in Παπανδρέου, κυβέρνηση

«Ο λαός μας ζήτησε να αναλάβουμε την ιστορική ευθύνη να γυρίσουμε σελίδα», τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Θα υπηρετήσουμε αυτή την εντολή, υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι με «συμμετοχή και συναπόφαση θα αντιμετωπίσουμε τα επιτακτικά προβλήματα της χώρας».

«Αναβαθμίζουμε το κοινοβούλιο σε ένα γενικότερο πλαίσιο διαφάνειας και λογοδοσίας τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «μόνο μέσα από τη δημιουργία ισχυρών μηχανισμών ελέγχου προστατεύουμε τα συμφέροντα των πολιτών. Θέλουμε να ενημερώνεται πλήρως η Βουλή για κάθε σύμβαση μεγάλης σημασίας πριν την υπογραφή της», ενώ προανήγγειλε την αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Ηδη από τις πρώτες ημέρες κάναμε πράξη ριζικές τομές. Θα συνεχίσουμε υλοποιώντας τις δεσμεύσεις μας. Συγκρουόμαστε με νοοτροπίες δεκαετιών. Ξέρουμε ότι η πορεία μας θα έχει τις δυσκολίες της, τα αγκάθια της, τις αντιστάσεις της», υπογράμμισε ο κ. Γ. Παπανδρέου και ζήτησε από όλους «να δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο μας εαυτό. Να αναδείξουμε ότι καλύτερο έχουμε υπηρετώντας τις αξίες που είχαμε χάσει, με μόνο κριτή το λαό. Να αλλάξουμε πλήρως το τοπιο της πολιτικής με μεγάλες αλλαγές και ανατροπές».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s