τα πήραν όλα…

Posted: 9 Οκτωβρίου 2009 by admin in κυβέρνηση

Γιώργος Παπακωνσταντίνου

«Παρέλαβα ένα γυμνό υπουργείο. Πήραν ακόμη και τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών από το υπουργικό γραφείο!» ανέφερε σοκαρισμένος στο «Βήμα» ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. «Προσπαθώ να καταλάβω από τα χαρτιά τα έσοδα και τις δαπάνες. Δεν άφησαν τίποτε οργανωμένο. Το υπουργείο είναι απολύτως διαλυμένο, πρέπει να το ξαναχτίσουμε από την αρχή»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

«Είναι μεγάλο κρίμα. Ολα θέλουν χτίσιμο από την αρχή. Επικρατεί εικόνα διάλυσης. Τα πράγματα είναι όπως τα είχα δει πριν από δέκα χρόνια, όταν πρωτοήρθα στο υπουργείο»

Χάρης Καστανίδης

Στον όροφο αυτόν βρίσκεται το γραφείο του υπουργού και των στενών συνεργατών του (διευθυντή πολιτικού γραφείου, συμβούλων, γραφείο Τύπου κ.λπ.). Από τους εκεί υπολογιστές είχαν σβηστεί ή αφαιρεθεί οι σκληροί δίσκοι, με συνέπεια να μην υπάρχουν πλέον εγκατεστημένα τα προγράμματα επεξεργασίας κειμένων.

Άννα Διαμαντοπούλου

Εικόνα διάλυσης, χωρίς Ιnternet σε κανένα γραφείο και «σβησμένους» όλους τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών, συνάντησε η νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας στο κτίριο του Αμαρουσίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η υπουργός κυρία Αννα Διαμαντοπούλου αλλά και οι υφυπουργοί της κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου και κ. Γ.Πανάρετος δεν βρήκαν ούτε καν τους τηλεφωνικούς καταλόγους με τα εσωτερικά νούμερα των υπαλλήλων στα γραφεία τους.

Σχόλια
  1. Και το χειρότερο δεν είναι ότι τα διέλυσαν όλα. Αλλά κυρίως ότι δεν διαψεύδουν καμία σχετική καταγγελία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s