4 νέα σποτ από το ΠΑΣΟΚ

Posted: 16 Σεπτεμβρίου 2009 by admin in Παπανδρέου, Πασοκ, Πολιτική, εκλογές 2009

6 χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οδήγησε την οικονομία σε κατάρρευση. Για την ανοικοδόμησή της χρειάζεται αναθέρμανση και όχι πάγωμα της αγοράς. Ψηφίζουμε άμεσα 5 νομοσχέδια. Για την ενίσχυση των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων, τη στήριξη της απασχόλησης, την ενίσχυση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης. Χτίζουμε έτσι την απαραίτητη βάση για το επόμενο βήμα. Παραγωγή νέου πλούτου και νέων θέσεων εργασίας με την πράσινη ανάπτυξη. Ήρθε η ώρα να χτίσουμε μια δυνατή οικονομία.

Η οικονομία της χώρας δεν μπορεί να χάσει ούτε μια μέρα ακόμη. Προτεραιότητα μας η στήριξη του πραγματικού εισοδήματος και η αναδιανομή με συγκεκριμένα μέτρα. Αλλαγές για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα. Αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό. Έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης για τους ασθενέστερους. Αύξηση επιστροφής ΦΠΑ για τους αγρότες. Μέτρα προστασίας των δανειοληπτών. Πάγωμα των τιμολογίων των ΔΕΚΟ για ένα χρόνο. Επίδομα ανεργίας στο 70% του βασικού μισθού. Ήρθε η ώρα να χτίσουμε μια δυνατή οικονομία.

Η οικονομία της χώρας δεν μπορεί να χάσει ούτε μια μέρα ακόμη. Δέσμευσή μας, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και η στήριξη της εργασίας με συγκεκριμένα μέτρα. Αύξηση των δημοσίων επενδύσεων στο 4% του ΑΕΠ. Επιτάχυνση του ΕΣΠΑ. Ταμείο αναχρηματοδότησης της οικονομίας για ενίσχυση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Άμεση διοχέτευση ρευστότητας στην αγορά μέσω του ΤΕΜΠΜΕ. Αλλαγή του ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Υπηρεσίες μιας στάσης για ίδρυση και λειτουργία επιχειρήσεων. Ήρθε η ώρα να χτίσουμε μια δυνατή οικονομία.

«Καθαρό περιβάλλον, καθαρά λεφτά, καθαρές κουβέντες». Κάνουμε από σήμερα πράξη, αυτά που θα κάνουμε αύριο ως κυβέρνηση. Γιατί σήμερα, είναι το ζητούμενο οι πράξεις, όχι τα λόγια.Και η προεκλογική μας εκστρατεία είναι ενδεικτική, είναι δείγμα γραφής για το πώς θα κυβερνήσουμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s