Χρωστάμε στους μαθητές σωστές υποδομές

Posted: 11 Σεπτεμβρίου 2009 by admin in Παπανδρέου, Πασοκ, εκλογές 2009
Ετικέτες: ,

«Θα είμαι κοντά στους μαθητές, τους γονείς, τους δασκάλους, τους καθηγητές και στην αυτοδιοίκηση» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά τον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε το ρόλο της Παιδείας στην προετοιμασία των παιδιών για το νέο αιώνα.

«Πρέπει να διατηρήσουμε τη χαρά, το χαμόγελο και την ενέργεια που μας δίνετε. Εμείς σας χρωστάμε σωστές υποδομές και σωστή μάθηση» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κάλεσε τους μαθητές να πάρουν τα εργαλεία για να κάνουν πράξη τα οράματά τους, να αποκτήσουν αξίες, ειλικρίνεια, σεβασμό και να εκπαιδευτούν στη Δημοκρατία.

«Να μάθετε τις νέες τεχνολογίες, να ασκηθείτε στο νου και στο σώμα, να κατακτήσετε τη χαρά της μάθησης και της δημιουργίας» είπε ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος υποσχέθηκε σε μαθητές, γονείς, καθηγητές και αυτοδιοίκηση ότι θα βρίσκεται κοντά τους.

«Η τοπική κοινωνία έχει ένα σημαντικό ρόλο να παίξει, μια καθοριστική προσφορά στην Παιδεία και στα νέα παιδιά» πρόσθεσε. «Θα είμαι κοντά σας και σήμερα και, λαού θέλοντος, και αύριο ως πρωθυπουργός» ήταν η χαρακτηριστική φράση που έκλεισε τη σύντομη ομιλία του Γ. Παπανδρέου.

πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=81291

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s