Και ο Γ. Πασχαλίδης εκτός ψηφοδελτίων

Posted: 11 Σεπτεμβρίου 2009 by admin in Πασοκ, εκλογές 2009

Εκτός του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πέλλας έθεσε τον εαυτό του ο πρώην υπουργός Γιώργος Πασχαλίδης, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στο συνδυασμό που ενέκρινε το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος.

«Δεν επιθυμώ εν τέλει να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009. Στις συνθήκες που διαμορφώνονται σήμερα στο νομό Πέλλας παραχωρώ, στο όνομα της χρήσιμης ανανέωσης, τη θέση που μου προτάθηκε στο ψηφοδέλτιο στη νεότερη γενιά των στελεχών που εκδήλωσαν αληθινό ενδιαφέρον συμμετοχής στις εκλογικές διαδικασίες», αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Γ. Πασχαλίδης.

Ευχαριστεί τον Γιώργο Παπανδρέου και το Εθνικό Συμβούλιο που τον ενέταξαν στο ψηφοδέλτιο και για τη στάση του στο εξής δηλώνει: «Συνεχίζω τον πολιτικό μου αγώνα υπέρ των θέσεων του ΠΑΣΟΚ και των πολιτών της Πέλλας χωρίς ιδιότητες τίτλων και αξιωμάτων, όπως έπραξα άλλωστε και στα πέτρινα χρόνια (2005-2009), μετά την βάρβαρη αφαίρεση της βουλευτικής μου ιδιότητας με το πραξικόπημα των λευκών ψηφοδελτίων αλλά και στο σύνολο της πολιτικής μου διαδρομής στα 35 χρόνια ενεργού παρουσίας στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες πάντα μέσα από τις γραμμές του ΠΑΣΟΚ».

πηγή: http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=81435

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s