Ε, όχι και φιέστα! Απλώς μυστήριο…

Posted: 18 Αυγούστου 2009 by admin in Πασοκ, Περιβάλλον, Πολιτική

Να ανακαλέσει ζήτησε ο βουλευτής Λάρισας Φίλιππος Σαχινίδης από τον αντινομάρχη Λάρισας Νίκο Κουτσογιάννη την έκφραση «φιέστα» που χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει την επείγουσα σύγκλιση του νομαρχιακού συμβουλίου με πρωτοβουλία της μείζονος αντιπολίτευσης για το θέμα του λιγνίτη.

Να ανακαλέσει ζήτησε ο βουλευτής Λάρισας Φίλιππος Σαχινίδης από τον αντινομάρχη Λάρισας Νίκο Κουτσογιάννη την έκφραση «φιέστα» που χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει την επείγουσα σύγκλιση του νομαρχιακού συμβουλίου με πρωτοβουλία της μείζονος αντιπολίτευσης για το θέμα του λιγνίτη. «Δεν είναι φιέστα όταν συζητείται ένα τόσο σοβαρό θέμα από το νομαρχιακό σώμα, από την έκβαση του οποίου διακυβεύεται το μέλλον του νομού, και όταν είναι παρόντες πέντε εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου τριών κομμάτων. Σας παρακαλώ να ανακαλέσετε» είπε σε αυστηρό ύφος ο κ. Σαχινίδης.

Ο κ. Κουτσογιάννης δεν ανακάλεσε ακριβώς αλλά συνέχισε να προσπαθεί να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη απουσία όλων των νομαρχιακών συμβούλων της συμπολίτευσης και του νομάρχη από την προγραμματισμένη από το προεδρείο συνεδρίαση λόγω…διακοπών. «Η νομαρχία Λάρισας έχει τεθεί επικεφαλής στον αγώνα των φορέων…» μπλα μπλα…

Καλά ο κ. πρόεδρος όταν προγραμμάτιζε τη συνεδρίαση δεν ήξερε, δε ρώταγε ποιος θα λείπει; Κι ακόμη πώς γίνεται να λείπουν ΜΟΝΟ και ΟΛΟΙ οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης και οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Μυστήριο… Κ.ΚΑΡ.

Πηγή: http://www.kosmoslarissa.gr/article/2167/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s