όποιος τα πήρε να εξαφανιστεί

Posted: 13 Αυγούστου 2009 by admin in Παπανδρέου, Πασοκ, Πολιτική
Ετικέτες: , , ,

Αυτό που πρέπει και μπορεί να κάνει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είναι να ξεκαθαρίσει την υπόθεση SIEMENS όσο αφορά το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί και πρέπει να αποπέμψει όσα ονόματα εμπλέκονται  με την υπόθεση. Γρήγορα και απλά χωρίς πολλά πολλά, όσοι εμπλέκονται να πληρώσουν το τίμημα και να φύγουν, ακόμα και αν ο δρόμος οδηγεί στην φυλακή.

Ο Γιάννης Ραγκούσης θα ζητήσει από τους δικηγόρους του Μιχάλη Χριστοφοράκου να γνωστοποιήσουν όποια στοιχεία – αποδείξεις διαθέτει ο πελάτης τους, προκειμένου να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του, όπως αυτοί εμφανίζονται στην απολογία του στη Γερμανική Δικαιοσύνη, περί χρηματοδότησης του ΠΑΣΟΚ από τη Siemens.

Η σχετική ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

«Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, ο Γραμματέας του Κινήματος, Γιάννης Ραγκούσης, πρόκειται τις προσεχείς ημέρες να αποστείλει επιστολή προς τους δικηγόρους του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου, ζητώντας τους να γνωστοποιήσουν όποια στοιχεία – αποδείξεις διαθέτει ο πελάτης τους, προκειμένου να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του, όπως αυτοί εμφανίζονται στην απολογία του στη Γερμανική Δικαιοσύνη, περί χρηματοδότησης του ΠΑΣΟΚ από τη Siemens.

Υπογραμμίζεται ότι, τέτοια δέσμευση – υποχρέωση ήδη έχουν οι ίδιοι αναλάβει με σχετική δήλωσή τους προς την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, αναφερόμενοι σε χρηματοδοτήσεις της Siemens προς τη Νέα Δημοκρατία.

Σταθερή και αμετακίνητη θέση μας είναι και παραμένει η πλήρης διαφάνεια και η ανάγκη να έρθουν όλα στο φως, να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να απελευθερωθεί το πολιτικό σύστημα από κάθε μορφής ομηρία.

Το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να μην αφήσει καμία πτυχή του σκανδάλου αυτού στο σκοτάδι, αλλά και να μην επιτρέψει σε κανέναν να συκοφαντεί χωρίς στοιχεία και αποδείξεις, για ίδιο συμφέρον και στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων, χρησιμοποιώντας ανυπόστατους ισχυρισμούς και αστείες κατασκευές».

Σχόλια
  1. Ο/Η SAFRAN λέει:

    Ξεβρωμίζει ποτέ ο βόθρος;;;;;;;;

  2. Ο/Η belarisa λέει:

    Και προφανώς να εξαφανιστούν όλα τα λαμόγια που σφετερίστηκαν το δημόσιο χρήμα….Και τώρα και παλιότερα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s