ιδού η Ρόδος ιδού και η Κέρκυρα…!!!

Posted: 12 Αυγούστου 2009 by admin in Παπανδρέου, Πασοκ, Πολιτική

Πόλεμος σοβεί ανάμεσα στα δύο δουκάτα του ελληνικού τουρισμού, την Κέρκυρα και τη Ρόδο, καθώς η σκιώδης υπουργός Τουρισμού του ΠαΣοΚ κυρία Αντζελα Γκερέκου φέρεται αγανακτισμένη με τον βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠαΣοΚ κ. Ν. Νικητιάδη . Μου λένε ότι η Αντζελα έχει αντιληφθεί ότι κύκλοι περί τον κ. Νικητιάδη διαδίδουν ότι αυτός θα είναι ο υπουργός Τουρισμού της κυβέρνησης του ΠαΣοΚ και όχι η βουλευτής Κέρκυρας. Τις φήμες δεν διέψευσε, αντίθετα πολλαπλασίασε μια πρόσφατη απροειδοποίητη παραβίαση του FΙR Κέρκυρας από τον κ. Νικητιάδη. Οπως μεταδίδουν κύκλοι προσκείμενοι στην Αντζελα, ο κ. Νικητιάδης όχι μόνον επισκέφθηκε την Κέρκυρα, αλλά τόλμησε και να συνομιλήσει με παράγοντες του τουρισμού του νησιού για θέματα που τους απασχολούν. Προειδοποιώ τον κ. Νικητιάδη να είναι περισσότερο προσεκτικός, διότι η Αντζελα, παρ΄ ότι δεν της φαίνεται, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, αφού λ.χ. έχει κατορθώσει να «καθαρίσει», και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, τους τοπικούς εσωκομματικούς αντιπάλους της.

Aν αυτό το σχόλιο στον Βηματοδότη έχει και την παραμικρή δόση αλήθειας τότε το ΠΑΣΟΚ και μερικά στελέχη του είναι πολύ μακριά από αυτό που θέλει να χτίσει ο Γιώργος Α. Παπανδρέου. Πριν ακόμα αναλάβει την εξουσία, υπάρχουν τέτοια φαινόμενα τότε ο Γιώργος έχει πολύ δουλειά να κάνει και θα πρέπει να ξεκινήσει από τα ίδια τα στελέχη που θα αναλάβουν κυβερνητικές καρέκλες. Όταν υπάρχουν διαμάχες για το ποιος θα γίνει υπουργός η όχι το έργο φαντάζει δύσκολο για τον πρόεδρο και θα πρέπει από τώρα να βάλει μια τάξη απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Σχόλια
  1. Ο/Η Καναλιώτης λέει:

    σαν άνθρωπος που γνωρίζει τα της Κέρκυρας μπορώ να επιβεβαιώσω το τελευταίο σχόλιο του Βηματοδότη

    …η Αντζελα,… …έχει κατορθώσει να «καθαρίσει», και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, τους τοπικούς εσωκομματικούς αντιπάλους της…

    και πρέπει να συμπληρώσω στα σχόλια του Στέφανου οτι αυτό (η εκαθάριση των αντιπάλων) έχει γίνει επι προεδρίας και με τις ευχές του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s