σέχτες, bloggers… παραδίδονται μαθήματα εντός

Posted: 25 Φεβρουαρίου 2009 by admin in Διάβασα, Διαδίκτυο, Πολιτική, κοινωνία
Ετικέτες: , ,

Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι μάχονται καθημερινά για το δικαίωμα ενημέρωσης της κοινής γνώμης. Αυτούς όμως διάλεξαν να απειλήσουν και να στοχοποιήσουν αόρατες οργανώσεις, αόρατοι μπλόκερς, ορατοί αρθρογράφοι.

Τι ακριβώς εννοεί η ΕΣΗΕΑ με την ανακοίνωση αυτή; Λες και είναι αποκλειστικό τους δικαίωμα να ενημερώνουν καθημερινά. Αρκετά χορτάσαμε την δημοσιογραφία τους. Ο κόσμος πλέον ψάχνει να βρει ενημέρωση και δεν το ψάχνει μόνο στα κλασικά μέσα ενημέρωσης αλλά και στα εναλλακτικά.

Οι μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ μετά την προκήρυξη των τρομοκρατών μέσα σε μια παράγραφο συμπεριέλαβε μαζί με τους τρομοκράτες και τους bloggers. Ποια είναι η λογική αυτής της ανακοίνωσης μπορεί να μας πεί η ΕΣΗΕΑ; Οι δημοσιογράφοι από αυτό που κάνουν πληρώνονται και μάλιστα μερικοί πολύ καλά. Δεν γνωρίζει η ΕΣΕΗΑ ότι μέλη της αρθρογραφούν σε προσωπικά η σε άλλα blogs; Δεν γνωρίζει ότι ειδήσεις που δεν περνάνε στα μέσα που εργάζονται δημοσιεύονται σε διάφορα blogs;

Για ποιο λόγο τόση μανία απέναντι στα blogs μήπως τελικά η ΕΣΗΕΑ λειτουργεί κάτω από διατεταγμένη υπηρεσία όπως πολλά σήμερα; Δεν είναι μήπως οι ίδιοι δημοσιογράφοι που αν περάσεις από τα γραφεία τους θα δεις στις οθόνες των υπολογιστών τους να αναζητούν από διάφορα blogs να βρούνε την είδηση η να δούνε πως κριτικάρανε μια είδηση που έχουν γράψει.

Ας μην φοβάται η ΕΣΕΗΑ την δημοσιογραφία των πολιτών δεν απευθύνετε σε αυτούς αλλά σε μια κοινωνία που βιώνει καθημερινά αποκλεισμούς και άλλα όμορφα. Από τα blogs ξεκίνησαν πολλές μαζικές κινητοποιήσεις Τότε δίνανε συγχαρητήρια όμως…

Σχόλια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s