μόνο για τον φακό…!!!

Posted: 24 Νοεμβρίου 2008 by admin in Πολιτική
Ετικέτες: , ,

Θέμα δημιουργήθηκε με τον Καραμανλή και τους εκλεγμένους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης κατά την επίσκεψή του στον Νομό Μαγνησίας.
Οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης μάθανε για την έλευση του Πρωθυπουργού από τα ραδιόφωνα και αφού επικοινώνησαν με το Μαξίμου τους είπαν ότι ο Πρωθυπουργός δεν προλαβαίνει να τους δει γιατί το πρόγραμμα του είναι πολύ σφιχτό. Θέλησαν να υποβάλουν ένα υπόμνημα και η απάντηση που πήραν από το Μαξίμου ήταν να το παραδώσουν στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Μαγνησία φάνηκε ότι είχε καθαρά επικοινωνιακό χαρακτήρα, ίσα ίσα για να τραβήξουν 2-3 πλάνα οι κάμερες και να μας πει αυτά που ήθελε να πει χωρίς αντίλογο, χωρίς να καταθέσει ουσιαστικές απόψεις. Ο πρωθυπουργός πήγε, είδε, υποσχέθηκε και απήλθε, κινούμενος σε ένα απόλυτα προστατευμένο, κομματικό, περιβάλλον.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Καραμανλής δεν θέλησε να συναντηθεί ούτε με τους αγρότες, ούτε καν με τους εκλεγμένους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και προτίμησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής από τον πρόεδρο της Νομαρχιακής της Ν.Δ.

Αυτό που βλέπει ο πολίτης είναι ότι ο κ. Καραμανλής κυβερνά επικοινωνιακά όχι ουσιαστικά και όσο συνεχίζει με αυτό τον τρόπο την διακυβέρνηση θα χάνει και ο ίδιος και η κυβέρνηση του στα γκάλοπ που βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας.

Σχόλια
  1. […] μόνο για τον φακό…!!! « Στέφανος Ν. Παπανώτας Οι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης μάθανε για την έλευση του Πρωθυπουργού από τα ραδιόφωνα και αφού επικοινώνησαν με το Μαξίμου τους είπαν ότι ο Πρωθυπουργός δεν προλαβαίνει να τους δει γιατί το πρόγραμμα του είναι πολύ σφιχτό. (0 votes, average: 0 out of 5)You need to be a registered member to rate this post.  Loading … […]

  2. Ο/Η Γωγώ Αποστολίδου λέει:

    Αφού ξέρεις κι άλλα, γιατί δεν τα δημοσιεύεις? 😉

  3. Ο/Η Stefanos N. Papanotas λέει:

    @Γωγώ

    Φημολογείται ότι ο κ. Καραμανλής όταν έφτασε στην Αγχίαλο η στον Αλμυρό τον υποδέχτηκε μια ομάδα υποστηρικτών του και όχι μόνο ακούστηκαν διάφορα κοσμητικά και φύγανε και 2 μπουκάλια με νερό. Αυτό βέβαια δεν καταγράφηκε από καμία κάμερα γιατί δεν ήταν και στο πρόγραμμα η στάση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s