θα πάει σπίτι του ο Ρουσόπουλος; Αμέ…!!!

Posted: 22 Οκτωβρίου 2008 by admin in Πολιτική
Ετικέτες: , , ,

Θα παραιτηθεί ο Θόδωρος… ε, και αν παραιτηθεί τι έγινε… ακούγεται όλο και πιο συχνά ότι ο Ρουσόπουλος θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση έχει καμιά ουσιαστική σημασία αυτό σήμερα… όταν έπρεπε να γίνει δεν έγινε και φτάσαμε σήμερα ο κ. Σανιδάς να στέλνει άρον άρον την υπόθεση στην Βουλή. Είδαμε τον Πρωθυπουργό στην αρχή να παρέχει πλήρη κάλυψη στον Ρουσόπουλο την στιγμή που η κοινωνία βοούσε ο ίδιος έκανε τον γερμανό.

Ακριβώς ίδιος ήταν και ο χειρισμός στην υπόθεση με τον Βουλγαράκη. Βλέπουμε τον σημερινό Πρωθυπουργό να σύρεται πίσω από τα γεγονότα και τις εξελίξεις. Ο κ. Καραμανλής δεν έβλεπε την αποδοκιμασία που γνώριζε από την κοινή γνώμη ο κ. Ρουσόπουλος, οι πολίτες είχαν προεξοφλήσει την έξοδο του κ. Ρουσόπουλου από την κυβέρνηση, ενώ ο Πρωθυπουργός ήταν ο μόνος που δεν το καταλάβαινε.
Η συμπεριφορά του σημερινού Πρωθυπουργού δείχνει ότι δεν απομακρύνει τους υπουργούς του για τα έργα και της ημέρες τους αλλά γιατί δεν μπόρεσαν να τα συγκαλύψουν. Η παραίτηση Ρουσόπουλου είναι ακόμα ένα δείγμα γραφής της σημερινής κυβέρνησης. Δεν είναι όμως το πρόβλημα κανένας υπουργός αυτής της κυβέρνησης αλλά η νοοτροπία της εξουσίας της σημερινής ηγεσίας της κυβέρνησης.

  • Νοοτροπία, που «αποκαλύπτει» μόνο ό,τι δεν μπορεί να συγκαλύψει.
  • Νοοτροπία που έχει κάνει καθεστώς την ατιμωρησία και εθελοτυφλεί μπροστά σε προφανέστατες πολιτικές ευθύνες.
  • Νοοτροπία που θεωρεί ότι Δικαιοσύνη δεν είναι ο Νόμος αλλά το συμφέρον της. Που οδηγεί δύο αντιεισαγγελείς σε παραίτηση – πρωτοφανές γεγονός στα χρονικά της μεταπολίτευσης.

Δεν έχει καμία ουσία η απομάκρυνση κανενός υπουργού, η μόνη απομάκρυνση που θα είχε ουσία θα ήταν η απομάκρυνση της σημερινής κυβέρνησης στις επόμενες εκλογές.

Σχόλια
  1. Ο/Η ΔΙΟΝΥΣΟΣ λέει:

    Η συντονισμένη μεθόδευση όλων προς ένα στόχο, παραίτηση Ρουσόπουλου μόνο προπαγανδα Γκαίμπελς φασισμού μονοδιάστατου θυμίζει. Ηδη αποδεικνύονται σαθρές οι κατηγόριες εναντίον του. Μήπως η εξεταστική χωρίς νάναι φυλακή ήδη για το σκάνδαλο Βατοπεδίου οι 40 «λειτουργοί» που υπέγραψαν τις ανταλλαγές και τις κλοπές δημόσιας γής ΑΠΛΑ προωθούν πόλωση και κάποια συσπείρωση των δυνάμεων του δικομματισμού εις βάρος της αριστεράς ;;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s