ας πάρουμε τα ρέστα…αν υπάρχουν

Posted: 29 Αυγούστου 2008 by admin in Πολιτική
Ετικέτες: , , ,

«Θέλω να καταστήσω σαφές ότι ούτε εξετάζουμε ούτε πρόκειται να προχωρήσουμε σε οποιασδήποτε μορφή ρύθμιση για την περαίωση εκκρεμμουσών φορολογικών υποθέσεων. Η φοροδιαφυγή δεν αντιμετωπίζεται με τέτοια μέτρα» Γ. Αλογοσκούφης (31/12/2007).

«Περαίωση όσο εγώ είμαι στο υπουργείο Οικονομίας δεν πρόκειται να γίνει» Γ. Αλογοσκούφης (20/7/2008)

«Φέρτε 3.500 ευρώ για να κλείσετε τα βιβλία σας» Γ. Αλογοσκούφης (28/8/2008)

Μετά την καταιγίδα φόρων επί δικαίων και αδίκων o υπουργός Οικονομίας αποφάσισε να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ αναξιοπιστίας. Να γίνει και με την βούλα των δηλώσεων του ο πιο αναξιόπιστος υπουργός Οικονομίας της, έτσι κι αλλιώς, πιο αναξιόπιστης κυβέρνησης που γνώρισε η χώρα μετά την Μεταπολίτευση. Το δίλλημα που βάζει στους πολίτες είναι απλό. Ή δίνετε χρήματα ή σας κάνω ελέγχους. Και επειδή αν κάνω ελέγχους όλο και κάτι μπορώ να βρω, πληρώστε, ακόμα και αν είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Το δίλλημα που τίθεται στους πολίτες είναι επίσης απλό. Αξίζει η Ελλάδα και οι Έλληνες μια κυβέρνηση που τους κοροϊδεύει κατάμουτρα; Που άλλα λέει και άλλα κάνει; Που πολιτεύεται λες και έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την κοινωνία; Είναι ώρα να ξοφλήσουμε μια και καλή τους λογαριασμούς μας με την κυβέρνηση Καραμανλή πριν μας στείλει τους επόμενους λογαριασμούς της καθολικής αποτυχίας της.

Σχόλια
  1. Ο/Η Alma Libre λέει:

    Η ειρωνία είναι από τα νέα χαράτσια ότι πρώτη από όλους πλήττεται η γενιά των 700 ευρώ… Οι περισσότεροι δουλεύουμε με Αποδείξεις Παροχής Υπηρεσιών και κρατάμε μόνοι μας τα βιβλία… Και σε σπρώχνει έτσι στους λογιστές για να μην κάνεις λάθη (να δουλέψουν κι αυτοί δε λέω) και σου βάζει μετά και το δίλημμα της περαίωσης… Αλλά τόσα και τόσα που τρωνε οι κουμπάροι πόσα πια θα μας πάρουν ώστε να καλύψουν τα κενά? Αχ, κατακαημενε νέε εργαζόμενε… Άντε μετά να σκεφτείς να κάνεις οικογένεια….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s