(α)Τα(κ)τούλης

Posted: 6 Αυγούστου 2008 by admin in Πολιτική
Ετικέτες: ,
  • Στην Ελλάδα το σύστημα «παίζει» πάντοτε εκ του ασφαλούς, με «παίκτες» ελεγχόμενους από συμφέροντα και από παρέες. Σπάνια, η αποτελεσματικότητα, η συνέπεια και η εργατικότητα ενός πολιτικού προσμετρώνται στα θετικά της πορείας του
  • Aν ένα κόμμα έχει σταλινικές δομές, αυτό εκ θέσεως δεν θα μπορούσε να είναι η φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Αν κάποιοι έχουν αυτή τη δομή οργάνωσης στο μυαλό τους, καλό είναι είτε να αποχωρήσουν είτε να διαπραγματευτούν μεταγραφή. Η παράταξη δεν είναι καμιά δεκαπενταριά άτομα που αλώνουν τους θώκους, μικρονοητικοί μια μεγαλοσυμφεροντολόγοι.
  • Δεν με ενδιαφέρει κανένα χαρτοφυλάκιο και κανένα υπουργείο, αν οι αλλαγές δεν είναι δομικές και ευρύτατες.
  • Για ορισμένους επικοινωνιακούς επιτελείς αυτή η ελευθερία γεννά φόβους. Αυτό ανασφάλεια είναι, παρά το οτιδήποτε άλλο. Όπως επίσης συνιστά και παραπλάνηση της κοινής γνώμης.
  • Η blogoσφαιρα έχει μεγάλες δυνατότητες να ενεργοποιήσει τους πολίτες, να αφυπνίσει την επαρχία, να δώσει διέξοδο στα ερωτήματα και τις αγωνίες των πολιτών που ζουν μακριά της κεντρικής εξουσίας.
  • Ακούω δεξιά και αριστερά ότι ο τάδε βουλευτής είναι πικραμένος, κάποιος άλλος οργισμένος, ότι ο πρωθυπουργός είναι δυσαρεστημένος. Ας σταματήσουμε αυτές τις ιστοριούλες. Η πολιτική δεν ασκείται με ψυχογραφήματα.

μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του Πέτρου Τατούλη στο kefaloniapress.gr.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s