Και ο Συνασπισμός με πρόβλημα

Posted: 4 Ιουνίου 2008 by admin in Πολιτική
Ετικέτες: , , , ,

Και στον Συνασπισμό το πρόβλημα για την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος χαρακτήρισε τον Αλέκο Αλαβάνο ότι διακατέχεται από πολιτικά στατικές και κομματικά φοβικές απόψεις. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ είπε:

Πριν από χρόνια ο Αλέκο. Αλαβάνος είχε προβλέψει το τέλος του ΣΥΝ. Διαψεύστηκε βεβαίως. Τώρα μιλάει για την κάθοδο στον Άδη. Εγώ μιλώ για την αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό και δεν ασχολούμαι με το πώς θα πάμε στον παράδεισο

Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε υπερασπίζοντας τα περί… Άδη λέγοντας ότι

…σεβόμαστε τις απόψεις και τις τοποθετήσεις του πρώην προέδρου του ΣΥΝ.

Είναι αγαπημένος μου φίλος, σύντροφός μου ο Ν. Κωνσταντόπουλος, του οποίου την άποψη σέβομαι πάρα πολύ, αλλά δεν είπε ποτέ ο Αλέκος. Αλαβάνος, ούτε εγώ, ούτε ο ΣΥΝ ότι είμαστε κατά των προγραμματικών συγκλίσεων, τις επιδιώκουμε

Ο κ. Κωνσταντόπουλος λέει ότι όταν ήταν επί 12 χρόνια πρόεδρος του ΣΥΝ είχε απέναντί του μία κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ με την οποία δεν συμφωνούσε ο ΣΥΝ, αλλά σήμερα

απέναντί μας είναι μία πολιτική της Ν.Δ.

Και τα δύο κόμματα θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για την συνεργασία, πρέπει να υπάρξει μια κοινή πορεία για μια προοδευτική διακυβέρνηση. Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από την Κουμουνδούρου και να δούνε την κατάσταση με διαφορετικό μάτι. Υπάρχουν φωνές αρνητικές –ευτυχώς όμως και θετικές- και από τις δύο πλευρές θα πρέπει όμως να προσπεραστούν και να δούνε πως μπορούν να βρούνε μια κοινή πορεία για να τελειώνουμε με την δεξιά διακυβέρνηση.

Σχόλια
 1. Ο/Η ilias λέει:

  THΝ KYΡIAKH 15-6-2008,ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΠΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS

  Η Ελληνική Κυβέρνηση μέσα στις επόμενες μέρες,ετοιμάζεται να προβεί στη ψήφιση νομοθετικού πλαισίου,με το οποίο θα μπορεί να ελέγχει και να φιλτράρει τις ιδεές και τις αποψείς που ανταλλάσσονται στα blogs.
  Εμείς,οι χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο,δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ψηφιστεί κανένας τέτοιος νόμος,ο οποίος θα νομιμοποιεί τη λογοκρισία.
  Γι’αυτό και κατεβαίνουμε όλοι μαζί στη Πλατεία Συντάγματος,τη Κυριακή 15-6-2008,στις 6 το απόγευμα,ώστε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα,σε όλους αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν τον Κυβερνοχώρο.

  –ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ–

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s