Καραμανλής-Σουφλιάς στο συνέδριο για το περιβάλλον

Posted: 6 Μαΐου 2008 by admin in Περιβάλλον, Πολιτική
Ετικέτες: , , , ,

Ο κ. Καραμανλής εκφώνησε ακόμη ένα λογύδριο εκτός τόπου και χρόνου, ο δε κ. Σουφλιάς, με μισές αλήθειες και μεγάλα ψέματα επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την περιβαλλοντική ανυπαρξία της κυβέρνησης. Αυτή ήταν η εικόνα της κυβερνητικής παρουσίας στην έναρξη του Συνεδρίου Athens Summit 2008 για το περιβάλλον.

Ο κ. Σουφλιάς μάλιστα:

  • Απέδειξε ότι δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του πρόσφατου διεθνούς διασυρμού που υπέστη η χώρα, όταν τέθηκε εκτός των μηχανισμών του Πρωτοκόλλου του Κιότο.
  • Επανέλαβε και πάλι το ψέμα ότι η καταδίκη από το Συμβούλιο Συμμόρφωσης των Ηνωμένων Εθνών αφορά στοιχεία προηγούμενων ετών, όταν είναι ξεκάθαρο ότι η απόφαση αφορά τη μη ύπαρξη αξιόπιστου συστήματος καταγραφής εκπομπών από τον Απρίλιο του 2007.
  • Πληροφόρησε το έκπληκτο κοινό ότι η πυρηνική ενέργεια είναι…ανανεώσιμη πηγή ενέργειας, και ότι σαν τέτοια υπολογίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πράγμα εντελώς αναληθές.

H ενεργειακή ασφάλεια πρέπει και μπορεί να προέλθει από συστηματική πολιτική για την εξοικονόμηση, και την πραγματική ανάπτυξη των πραγματικών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Το ΠΑΣΟΚ είναι εναντίον της χρήσης πυρηνικής ενέργειας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s