Οχι στην πρόταση του Γ. Παπανδρέου είπε ο ΣΥΝ

Posted: 24 Ιανουαρίου 2008 by admin in Παπανδρέου, Πασοκ
Ετικέτες: , , ,

Ας μας πει τι θέλει τελικά ο ΣΥΝ, θέλει να φύγει η Δεξιά Διακυβέρνηση η ΟΧΙ.

Θα πρέπει στον Συν να κάνουν την αυτοκριτική τους και να μας πούνε το αποτέλεσμα.Τόσο καιρό θα πρέπει να καταλάβουν ότι η χώρα κυβερνάτε από μια συντηρητική παράταξη.

Θέλουν την διαφάνεια στην πολιτική;

Θέλουν την ενίσχυση της αυτονομίας του πολιτικού συστήματος;

Θέλουν την αντιμετώπιση της διαφθοράς;

Η απριόρι απόρριψη της πρωτοβουλίας του Γιώργου Α. Παπανδρέου δεν αφήνει πολλά περιθώρια και πρέπει να αναζητηθούν αλλού τα αίτια.

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΝ και στον πρόεδρό του Αλέκο Αλαβάνο, κατηγορώντας τους ότι δίνουν χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση και δεν ενδιαφέρονται να βγει η χώρα από το τέλμα και την κρίση, εξαπέλυσε χθες το ΠΑΣΟΚ.

Αφορμή, η απόρριψη από τον προέδρο του Συνασπισμού της πρωτοβουλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και την ενίσχυση της αυτονομίας του πολιτικού συστήματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, χαρακτήρισε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συντονιστικού Οργάνου απογοητευτική τη στάση του κ. Αλαβάνου, ενώ ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Ραγκούσης δήλωσε ότι σε μια περίοδο που η χώρα και ο ελληνικός λαός βιώνουν μια πρωτοφανή και βαθιά κρίση, η ηγεσία του Συνασπισμού για ακόμη μία φορά αρνείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

«Η μη αποδοχή και μάλιστα χωρίς οποιαδήποτε συζήτηση της πρωτοβουλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για συνεννόηση όλων των πολιτικών δυνάμεων προκειμένου να παταχθεί η διαφθορά και να ενισχυθεί η αυτονομία του πολιτικού συστήματος εκ των πραγμάτων ισοδυναμεί με χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση Καραμανλή», είπε ο κ. Ραγκούσης και πρόσθεσε: «Η ηγεσία του Συνασπισμού διαπράττει ένα ακόμα λάθος και αναλαμβάνει έτσι τις ευθύνες της για το γεγονός ότι εμφανίζεται να μην την ενδιαφέρει να βγει η χώρα από το τέλμα, από την ακινησία και την κρίση».

www.enet.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s