Ζαχόπουλος – Καραμανλής μια σχέση στοργής και προδέρμ

Posted: 2 Ιανουαρίου 2008 by admin in Πολιτική
Ετικέτες: , ,

Βλέπουμε ότι τον κ. Καραμανλής διαθέτει και θάρρος αλλά και θράσος ειδικά στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του. Η φράση «είμαι και είμαστε σε διαρκή σύγκρουση με τα φαινόμενα διαφθοράς» αν μη τι άλλο παίζει με την νοημοσύνη μας.

Δεν μπορείτε κ. Καραμανλή να κάνετε τέτοιες δηλώσει και να στέλνεται τέτοια μηνύματα όταν σκάνε σκάνδαλα και εμπλέκονται μέσα σε αυτά συνεργάτες που πριν λίγο καιρό δηλώνανε «σύμβουλος του Πρωθυπουργού». Ειδικά με τον Ζαχόπουλο ο οποίος ήταν προσωπική σας επιλογή και είχε καθήκοντα και αρμοδιότητες μεγαλύτερες και από τους προϊσταμένους του.

Ο λαός σας έδωσε μια εντολή το 2004 και άλλη μια το 2007 κανένας από αυτούς που σας ψήφισαν δεν περίμεναν αυτή την αντιμετώπιση, ουσιαστικά με την συμπεριφορά σας γυρνάτε την πλάτη σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.

Οι λεηλασία του κράτους από τύπους σαν τον Ζαχόπουλο, Μαγγίνα και άλλους κουμπάρους προϋποθέτει πολιτικό θάρρος για να το αντιμετωπίσετε κ. Καραμανλή, αλλά εσείς προτιμάτε να μην πολεμάτε την διαφθορά αλλά να την ενισχύεται με την ανοχή και την ανικανότητά σας.

Σχόλια
  1. Θάρρος δεν ξέρω αν είχε ο Πρωθυπουργός, αλλά θράσος είχε και μάλιστα πολύ μεγάλο για να μιλά για διαφάνεια. Ούτως ή άλλως ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν να κάνουν κάτι για το λαό πέρα από την εκλογική τους πελατεία.

  2. Ο/Η fvasileiou λέει:

    Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πού βρίσκεται το σκάνδαλο. Κακώς ξενοπηδούσε, πολύ κακώς – αλλά αυτό είναι προσωπικά δεδομένα και, ας μη γελιόμαστε, είναι πλέον εντελώς συνηθισμένο. Οι ψίθυροι για σκανδαλώδεις αποχαρακτηρισμούς είναι εντελώς αόριστοι και δεν συγκεκριμενοποιούνται. Τον εκβίαζαν; Μπορεί, αλλά η απόπειρα αυτοκτονίας αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι προτίμησε τον θάνατο από το να υποχωρήσει. Τώρα τα περί βίντεο, ποιος το τράβηξε, ποιος έκανε το μοντάζ, ποιος το έδωσε, κτλ, είναι τόσο αστεία, που και μόνο που τα αναφέρω περιληπτικά, βαριέμαι.

    Θα έπρεπε κι ο Καραμανλής να κάνει ό,τι και ο Σημίτης: Να λέει ας πάτε στον εισαγγελέα (=στο διάολο) αν έχετε στοιχεία και αφήστε με ήσυχο, αντί να στέλνει τον Ανδριανό. Αυτό αναμφισβήτητα θα φανέρωνε και μεγαλύτερη ικανότητα και μηδενική ανοχή στην διαφθορά.

  3. Ο/Η Zorba The Greek λέει:

    Είναι συνηθισμένος πλέον ο πρωθυπουργός στο να αποφεύγει να εκτεθεί δημόσια και να μιλήσει γιά την ταμπακιέρα. Κάθε φορά που συμβαίνει ένα μικρό ή μεγάλο σκάνδαλο την κοπανάει γιά διακοπές, βάζοντας το Ρουσόπουλο και τον άλλον τον Αντώναρο να βγάζουν τα φίδια απ’ τις τρύπες. Αυτό όμως δείχνει ανικανότητα, ενοχές και φοβικά σύνδρομα. Με αυτά όμως πρωθυπουργός σοβαρός δε γίνεσαι ούτε στους αιώνες των αιώνων αμήν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s