Απεργοί λένε όχι στον Σαρκοζί

Posted: 30 Οκτωβρίου 2007 by admin in Πολιτική, Συμμετοχική δημοκρατία, Video

Δείτε το video 

Διαβάζοντας το post στο e-net και βλέποντας το video σχετικά με την άρνηση του απεργού σιδηροδρομικού να δώσει το χέρι του σε ένδειξη διαμαρτυρίας στον Νικολά Σαρκοζί ο οποίος επισκέφτηκε τους απεργούς για να τους πει ότι δεν κάνει πίσω στο θέμα του ασφαλιστικού.

Και το post  καταλήγει ότι τα ΟΧΙ τα δικά μας δεν τα λέμε, και όμως πρέπει να τα πούμε και να τα φωνάξουμε δυνατά και ατομικά και συλλογικά είναι απαραίτητο και για να συμβεί αυτό πρέπει όλοι  μας να καταλάβουμε ότι το ρολόι χτύπησε μεσάνυχτα και αν δεν πούμε ΟΧΙ σε πολλά θέματα ίσως να μην ξημερώσει.

Σχόλια
  1. Ο/Η ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ λέει:

    Ποια ναι και ποια όχι. Αυτή η ενδοπασοκική σφαγή χωρίς πολιτικούς όρους έχει ξενερώσει όλο τον κόσμο πλεον. Αμάν να τελειώσει πια μπας και μιλήσουμε για πολιτική. Καλησπέρα.

  2. Ο/Η Sotiris Koukios λέει:

    Συμφωνώ με το Δε Μασαμε Ρε. Και από την άλλη μεριά πρέπει να συμφωνήσω με τον Σαρκοζύ για την στάση του στο CNN που σηκώθηκε και έφυγε όταν των ρώτησαν για τη προσωπική του ζωή…. Η πραγματικότητα έχει πάντα 2 όψεις, και ένας πολιτικός άσχετα αν διαφωνείς ιδεολογικά μαζί του, πρέπει πάντα να έχει αρχές….
    http://www.sotiris-koukios.blogspot.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s