λάβαμε από τον κο Τατούλη (Βουλευτής Αρκαδίας, με ΝΔ) την εξής πρόσκληση:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Θέμα: “Μετά το Πολιτικό Σύστημα, Τι; – Κατ’ επίφαση Δημοκρατία και άλλα Δεινά- Υπόθεση Siemens: Πυξίδα Πολιτικής Αλλαγής”.
Η ατζέντα θα περιλαμβάνει ζητήματα, όπως ο δικομματισμός, ο απολογισμός της Μεταπολίτευσης, οι παραδοσιακοί παίχτες της πολιτικής σκηνής, η διαφθορά, το Κράτος, οικονομία και φιλελευθερισμός, αλλά και ερώτηματα σχετικά με την επόμενη ημέρα του συστήματος, τη δυνατότητα για μια άλλη Δημοκρατία.
Ό διάλογος θα είναι απόλυτα ελεύθερος ως προς τη διατύπωση και τις απόψεις, πλην όμως θα ακολουθήσει τους κανόνες της ευπρέπειας και του σεβασμού των συνομιλητών.
Επέλεξα ένα από τα ιστορικότερα και για εμένα αγαπημένο brasserie της πόλης.
Σε περιμένω στον «Κήπο του Μουσείου», έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, (Πατησίων 44), την Τετάρτη 16 Ιουλίου και ώρα επτά το απόγευμα (19:00). Ο διάλογος θα είναι ανοιχτός και ελπίζω στην κατάθεση και της δικής σου θέσης.
Φιλικά
Πέτρος Τατούλης
Ps. Σεβόμενος την ψευδωνυμία του Blogging, δεν θα μαγνητοσκοπηθεί η συζήτηση, αλλά θα ηχογραφηθεί.





2 comments
Comments feed for this article
16 Ιουλίου 2008 στο 21:17
Στέλιος
Θα ρωτήσει κάποιος αυτόν τον απίθανο κ. τατούλη, που τώρα το παίζει τιμητής των άντων, γιατί όταν ήταν βουλευτής μήνυε τους πάντες για το Νέο Μουσείο Ακρόπολης, και όταν έγινε ΥΠΠΟ συνέχισε την ανέγερση? Πότε έλεγε ψέματα, πότε αλήθεια?
16 Ιουλίου 2008 στο 21:52
lmpg
Ο αξιότιμος κ. Τατούλης ας κάνει μαθήματα δημοκρατικής αντίληψης στον εαυτό του. Πρώτα να μάθει να υπομένει το κόστος και μετά να καυχάται.
Άλλωστε κατήντησε γραφικός ή απλά ένας αριθμός, το 151